torstaina, maaliskuuta 31, 2005

No nyt toimii taas

Eilen ei bloggeri halunnut minun viestejäni, joten oli pakko tyytyä kuviin, mutta nyt kai toimii taas. Ei kyllä mikään ihme, koska kyllähän nämä minun tajunnanvirtatekniikalla toteutetut viestit ovatkin aikamoista roskaa, joten kunnon filtteriin onkin tarvetta :-).

Ensimmäisen hierontasukan sain eilen hammasta purren valmiiksi; päätin saada sen valmiiksi, mutta se kesti kuitenkin niin kauan, ettei uni sitten meinannutkaan enää tulla :-(. Sukasta tuli ihan kiva, mutta kyllä sinne putkiloitten sisään on todellakin laitettava jotain tueksi, jotta hierontavaikutus on edes jonkinlainen. Mietin vielä ennen miehen sukkia, josko tekisin hierontaosasta muutaman silmukan kapeamman, mutta aloitan ne vasta hetken tauon jälkeen, sen verran työlästä niitten kutominen on. Saattaa olla, että appivanhemmat tulevat viikonloppuna pikavisiitille, joten yritän saada appiukon unisukat valmiiksi äkkiä välipalatyönä. Paljon on kyllä vielä tehtävää, koska ensimmäinen on vasta ihan kantalapun alussa. Ja siivottavakin on.

Toista satsia ebaylankoja tässä odottelen kuumeisesti, jotta pääsisin tekemään kivoja kevät- ja kesäneuleita. Tosin Klaralundin olisi valmistuttava ensin. Ensimmäinen hiha valmistuu varmaan tänään, joten kauaa se ei enää kestä ja sitten vihdoinkin kevätjuttuihin käsiksi. Taidan tehdä ensimmäisenä pitkähihaisen puuvilla(sekoite)neuleen erivärisistä ja eripaksuisista valkoisista ja vihreistä langoista. Löysin raitamallin jostain uudesta lehdestä ja totesin, että minulta löytyisi juuri sopivia lankoja varastoista. Ai niin, mutta eihän sieltä paketista ole edes tulossa mitään tähän neuleeseen, sieltähän tulee mustaa puuvillalankaa :-).

Mutta nyt taas päivän hommiin ja menoksi, paljon olisi tänäänkin taas tehtävää ja suunnitelmissa ja päivästä näyttää tulevan taas kaunis ja aurinkoinen. Kyllä kevät on ihanaa!

2 kommenttia:

AnneV kirjoitti...

No niin, taas päästään ideoimaan. Kun tietyillä tahoilla on viime aikoina ollut blogeissa kuva-arvoituksia, jotka puolestaan on paljastaneet blogivieraiden suunnattoman luovuuden, niin sä voisit kysyä vaikka vinkkejä niiden hierontamakkaroiden täyttämiseen.

Stricker kirjoitti...

Ai, toi onkin hyvä idea! Mä ajattelin niitä täytellä ihan mielikuvituksettomasti ketjusilmukkapätkillä :-).