perjantaina, huhtikuuta 01, 2005

Miksei aina voi olla perjantai...

Perjantai on minulle se koko viikon kivoin päivä kun edessä on vihdoinkin viikonloppu. Lauantai on oikeastaan vieläkin mukavampi, koska silloin ei normaalisti tarvitse siivota ja tehdään yleensä koko perheen voimin jotain kivaa, mutta koska perjantaina on edessä enemmän vapaata, taitaa voitto kaatua sinne kuitenkin. Tänään on vielä erityisen ihanaa, koska on aivan ihana auringonpaiste ja kevättä ilmassa.

Kutomiseen ei ole jäänyt kovin paljoa aikaa, koska olen yrittänyt laittaa kotia vähän isomminkin järjestykseen. Appiukon unisukka etenee, mutten kyllä millään saa niitä heidän mukaansa valmiiksi. Mutta kulkeehan se postikin.

Eilen tuli iiiiiiiiihana paketti salaiselta ystävältä ja pää pulpuaa taas uusia ideoita, mitä sen sisällöstä tekisin. Sisällön esittely seuraa koko Neulova Ystäväni-kierroksen päätyttyä. Meillä on kyllä ollut ystävän kanssa kirjeenvaihdossa tosi hauskaa ja olemme todenneet olevamme monessa asiassa hirveän samanlaisia.

Kuvia ei tänään tule, koska lankapaketti ei ole vieläkään tullut. Täällä on loma-aika lopuillaan ja monet ovat reissanneet, jote eiköhän se sitten ensi viikolla ilmesty. Ja niinkuin olen moneen kertaan todennut, ei kutomattomuus todellakaan ainakaan langan puutteesta johdu :-). Taidankin viedä tuolin parvekkeelle ja ottaa Klaralundin hihan mukaani ja nauttia hetken keväästä ja auringosta!

Ei kommentteja: