perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Lankavarasto laskettu

Nyt on sitten täälläkin muitten bloggaajien innoittamana laskettu tämänhetkinen lankavarasto. Paljonhan sitä oli, niinkuin arvelinkin, ja veikkauksetkin osuivat nappiin! En ala erittelemään tarkasti lankoja, koska suurin osa nimistä on ulkolaisia ei-mitään-super-hyper-merkkilankoja. Kuvasinkin jopa langat pienemmissä erissä, mutta jostain syystä en saa kuvia tulemaan blogiin, kokeilen kyllä myöhemmin uudestaan.

Mutta sitten totuuden hetkeen:
-Sukkalankoja: puuvilla 700g, villa 2450g, yhteensä 3150g
-Villa- ja villasekoitelankoja: 9050g
-Puuvilla- ja puuvillasekoitelankoja: 14250g
-Virkkauslankoja noin 4000g

Ja yhteensähän noista tulee reilut 30 kiloa. Tarkemmin ei tarvitse laskea, koska virkkauslangat on täysin veikattu. Ja aika hyvin tosiaan olin kokonaisvaraston veikannut, koska Lankadieetin aikana tarjosin 20-30 kiloa, jonka jälkeen olen ostanut ja saanut vajaat 6 kiloa lisää. Joka tapauksessa aikamoinen varasto ja tarkoitus on sitä pienentää vähän hallittavampiin määriin. Yksi sukkalankatilaus on kyllä vielä muhimassa ebaysta, mutta en tiedä vielä, kuinka monta kiloa sieltä ostan :-O.

Jännää hommaa oli kyllä tuo penkominen ja sain siinä muutamia uusia ideoitakin joistain tulevista yhdistelmistä. Noita kesäisiä lankoja on tosi paljon ja siellä on aina pienempiäkin määriä samaa lankaa, mutta niistä saa ihania toppeja, joita minä rakastan yli kaiken. Ihan kohta alan niitten kimppuun! Ja uusi Knitty tuli ehdottomasti siinä hyvään apuun. Paljon kivoja pikkuohjeita!

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

No on siinä lankaa.. onkohan kukaan koskaan laskenut monta kiloa vuodessa ehtii neuloa..? Kun itse lupasin ostaa uutta lankaa vasta kun edes osa varastosta on kulutettu ;)

Stricker kirjoitti...

Riippuu kutojasta ... Lankahamsterikuukautena kun parhaimmat kutoivat 2-3 kiloa ja meikäläinenkin vajaan kilon. Mutta mulla ei ainakaan tahti ole jatkunut samana. Saiskohan sitä kulumaan vuodessa vajaat 10 kiloa eli 3 vuodessa kaikki pois :-)?!? No ei vaan, kun sitä uutta tulee aina kuitenkin ostettua ... Nimim. juuri sain tehtyä niistä mainostamistani ebay-puuvillasukkalangoista kaupat ja 1650 grammaa taas tulossa :-). Mutta nyt loppu hamstraus ... ihan oikeasti!!! Ja eikun taas katsomaan kuninkaallisia häitä ja kohta päiväkodin kirppikselle etsimään pikkumiehelle uusia vaatteita.