perjantaina, huhtikuuta 29, 2005

NY-esittely ja kerimisen tuotteita

Nyt on sitten vihdoin aika esitellä Neuleva Ystäväni Pirre. Pirren blogissa voitte käydä tutustumassa häneen paremmin. Oli tosi kiva sattuma, että me ulkomaanelävät olimme pari ja muutenkin tosi samanlaisia monessa asiassa, joita olivat mm. ikä, väriskaalat, lasten ikä, miesten koulutus, mielipide siivouksesta :-) yms. Teimme yhden netistä löytämämme kyselyn oppiaksemme tuntemaan toisemme paremmin ja tosi moneen kysymykseen Pirre vastasi, että lue oma vastauksesi :-). Totesimme jossain vaiheessa, että 70-luvun alussa on varmaankin tehty Suomessa salaisia kloonauskokeiluja, jonka tuloksia me olimme :-). Meillä oli siis kaiken kaikkiaan erittäin hauskaa yhdessä ja tulemme aivan varmasti jatkamaan yhteydenpitoa jatkossakin. Kirjoitusteemoissa ei kyllä paljon kutomista käsitelty, vaan kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta sehän tällaisissa jutuissa hauskaa onkin.

Alempana kuvia Pirren lähettämistä lahjoista, jotka olivat tosi kivoja. Me vaihdoimme pakettien mukana myös muutakin ja minun ylimääräiset sukka- ja pyöröpuikkoni saivat uuden kodin samoin kuin Pirren hylkäämä akryylilanka.

Suuri kiitos vielä kerran Ninnille NY-kierroksen emännöinnistä ja muistuttelusta, milloin pitää mitäkin tehdä. Oli tosi kivaa ja ensi kerrallakin olisi kiva olla mukana!

Kutomissaralle ei kuulu mitään kovin mullistavaa. Kesäsukista tulee sen verran isot, että lähetän ne anopille äitienpäivälahjaksi, totesin ensimmäisen valmistuttua. Olin liian laiska sovittaakseni niitä ajoissa ja näin pääsi käymään, mutta onhan noita lankoja, joten seuraava pari tulee sitten minulle. Ja tuo äitienpäiväkin on niin lähellä, enkä ollut vielä sitä varten mitään varannut, joten senkin takia sattui hyvä vahinko. Miehen ensimmäinen hierontasukka on myös valmis ja sen kutominen sujui ensimmäiseen prototyyppikappaleeseen verrattuna oikeastaan aika nopeaan ja jälkikin on kaunista.

Uudella kerimiskoneella olen tehnyt paljon kokeiluja ja sekoituksia, ja kyllä se on hauskaa puuhaa. En jaksaisi millään odottaa lankavarastojen vähenemistä, jotta pääsisin ostamaan taas uusia kartioita :-). Katselin eilen ihan vähän netistä niitten hintoja ja niitä saa kyllä melkein lahjoitettuna ebaysta. Mutta ensin varastoja vähemmäksi ja vasta sitten uusia taloon!

Loppukaneetiksi vielä totean, että laihari toimii eikä kalorien laskeminen ja kurinalainen syöminen ole ollenkaan hankalaa. Liikkumistakin on tullut enemmän kuin aikaisemmin, joten mikäs tässä porskutellessa. Ja sunnuntaiksi on luvattu tänne lähes 30 asteen helteitä, lällällää :-).

Mukavaa vappua kaikille!

Ei kommentteja: