torstaina, maaliskuuta 17, 2005


Mikä rotu kyseessä :-)? Posted by Hello

7 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Koiria pelkäävä kissaihminen ilmoittautuu. Oisko toi belgian paimenkoira?

Stricker kirjoitti...

Ei oo, mutta hyvä yritys Kristel! Ja tuo meidän karvakasa on ottanut leikkikaverikseen jopa pienen pesästä tippuneen linnunpojan, joten ei sitä tartte pelätä :-).

Anonyymi kirjoitti...

ai tännekö piti kirjoitta, siis arvaus howawarth (vee-kirjaimet epävarmat).

Stricker kirjoitti...

Juu, kyllä on kyseessä hovawart, olipas kiva juttu, että joku edes rodun tunnistaa :-). 10 pitettä ja papukaijamerkki tuntemattomalle arvaajalle!

AnneV kirjoitti...

Höh, mä en ehtinyt koko kisaan mukaan, tosin ihan eka reaktio olis ollut sanoa flatti.

Kaikilla muilla on kissa tai koira ja mulla ei oo mitään :-( Silloin kun on aikaa, käyn täällä meilläpäin olevassa hylättyjen kissojen ja koirien turvakodissa paapomassa niitä rötkäleitä. Kissalassa varsinkin tuntee olevansa kaivattu kiipeilypuu, kun reippaammat kissat tunkee väkisin syliin.)

Edellisviikolla tuli muuten BBC:ltä ohjelmaa Cruftsista, ja nyt sillä koiratanssiguru Mary Raylla oli neljä koiraa samanaikaisesti tanssitettavana.

Katja kirjoitti...

Upean näköinen hoffi sinulla! Meillä on kotona sellainen sanonta että rakkaus on musta ruskein merkein... tosin meidän on rottis...

Stricker kirjoitti...

AnneV: meillä oli muuten koiraa hankkiessa toisena vaihtoehtona juuri flatti :-).

Katja: joo, kyllä on tuo väriyhdistelmä ehdottomasti paras, tosin nykyisinä aikoina ison mustan koiran näkeminen pelottaa joitain ihmisiä, mutta eihän sille mitään mahda, kun tuosta väristä tykkää.