keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Ameriikan herkkuja

Tai miten noita nyt kuvaisi ... mä en oikein tiedä, pitäisikö olla tyytyväinen vai tyytymätön. No kuitenkin tässä nämä mun uutuudet, Jenkki-Amazonista tilattu, pakko oli ostaa, kun halvalla sai, kun mies tilasi sieltä pari filmiä. Pähkin varmaan kaksi päivää, mitkä kaksi kirjaa tilaisin ja näihin päädyin suurelta osin hinnan takia. Sukkakirjoja olisi tehnyt myös mieli tilata, mutta toisaalta mulla on nyt jo aivan mieletön pino netistä printattuja ohjeita ja koko ajan tulee lisää. Moni muukin kirja oli mielessä, mutta ne olivat sen verran kalliita, että päädyin näihin.Stitch n´Bitch ykkönen mulla on suomeksi ja kun huomasin, että kakkonen oli reippaassa alennuksessa, päätin tilata senkin. Siinä on aika vähän teoriaosaa, mutta kylläkin hyödyllistä sellaista. Lähinnä miten tehdä muutoksia valmiisiin ohjeisiin tai kehitellä oma ohje. Ohjeet olivat taas ... hmm, miten minä sen nyt kauniisti sanoisin ... aika erikoisia ja totesin olevani suureen osaan aivan liian vanha sekä iällisesti että mielellisesti :-). Muutama ihan kiva ohjekkin löytyi ja ainakin Lefat pitää tehdä pienelle miehelle ja varmaan mullekkin. Yksi asia vei minun mielestäni aivan liikaa tilaa ja se oli alueellisten Sn´B-ryhmien esittely. Tuollaiset asiat voisi esitellä esim. netissä jollain sopivalla sivustolla ja laittaa niitten tilalle kunnon asiaa. Tästä iso miinus kirjalle.

Weekend Knitting on sitten vähän vaikeampi tapaus. Kyllähän siinä on kauniita kuvia ja kivoja pikku vinkkejä viikonlopun viettoon ja rentoutumiseen, mutta mulle kirja oli iso pettymys :-(. Minä en kudo mitään tyynyjä, tuolinpäälisiä tai muuta sellaista, vaan ihan tavallisia juttuja enimmäkseen. Koko kirjasta löytyi toisenkin lukemisen jälkeen ihan vain muutama ohje, jota saattaisin vaivautua tekemään eikä se muutenkaan tuonut inspiraatiota kuin yhden pitsireunuksen verran :-(. Tämä kirja oli niin iso pettymys, että mietin jopa sen myymistä tai vaihtamista. Ja harmittaa, etten tilannut tätä tilalle, kun hintaeroakin oli vain muutama dollari. No, tällaista se on, välillä onnistuu ostot ja välillä ei. Ihmettelen vaan, että mikä minussa on vialla, kun kaikki muut kutojat ovat niin innoissaan tuosta kirjasta ... puuttuukohan multa joitain sivuja vai mikä :-).

No voihan räkä, nyt näin ebaysta, että sieltä sais noi molemmat Nicky Epsteinin kirjat reilulla 40 eurolla postikuluineen! Pitäisköhän ... ?!? Ja yksi tilaus on vielä tulematta, ja sieltäkin on tulossa muutama käsityökirja :-o. Tätä tämä langanostolakko tietää!

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kyllä, kirjoja kannattaa tilata! Ehdottomasti! Eikös se ole niin, että iso kirjahylly luo ihmisestä viisaan vaikutelman! ;D (mitä väliä sillä on, että ne on neulekirjoja)

JennyF kirjoitti...

Minullekin Weekend Knitting oli tavallaan hiukan pettymys juuri tuon yleisen hehkutuksen takia. Yhdet sukat (Petticoat socks)olen tehnyt. Stich n`bitchKään ei uponnut minuun kauheesti jostain syystä...Eli et ole yksin. Sen sijaan Scarf Style on yksi mun lempineulekirjoista.

Sia kirjoitti...

Viimeiseen kysymykseen: Pitäisi!

Sinut on haastettu, vilkaise blogiani!