keskiviikkona, maaliskuuta 29, 2006

Putosin kuvattomasti

Kaupat ovat jo pitkään houkutelleet kirkkaanvärisillä pääsiäismunanvärjäyspaketeilla ja kaapissa ovat huudelleet nelisenkymmentä Kool Aid -pakettia, mutta värjättävää lankaa on vain muutama sata grammaa. Tilanteelle oli pikaisesti tehtävä jotain, varsinkin kun pääsiäinen on pian ja sitten taas häipyvät värit jonnekin varastojen takanurkkaan vuodeksi. Olisin tietenkin voinut ostaa kaapit täyteen värejä, mutta halusin kokeilla niitten tehoa ja kestävyyttä ihan itse ennenkuin investoisin isomman rahamäärän niihin. En kuitenkaan halunnut tuhlata kokeiluun viimeisiä Nallejani, van oli pakko saada lisää värjättävää lankaa. Tenkkapoona oli Lankahamstereitten pudotuspeli, jossa olin vielä onnistuneesti mukana.

Onkkelma oli kuitenkin sen verran kinkkinen, ettei siitä selvinnyt kuin taidokkaalla putoamisella kisasta ja Visan vinkauttamisella, ja lähiaikoina varastot täydentyvät 3 kilolla värjättäviä lankoja. Maltan tuskin pitää värit kaapissa lankojen tuloon asti ja hanskatkin ovat jo melkein kädessä :-).

Neulerintamalla ulkotakki on kasattu ja reunuksia vailla. Aloitin myös pimeitä elokuvahetkiä varten Nallesta itselleni unisukat ja kaivoin vanhimman UFOnikin käsityökorin pohjalta. Teen vihdoinkin itselleni toisen sukan kovaonniseen ensimmäiseen hierontasukkayritelmään, josta piti tulla sukka miehelle, mutta siitä tuli liian pieni. Pääsiäisen tulokin on huomattu muussakin kuin väriostoksissa ja sitä varten on tekeillä salaisia projektejä ... salaisia sen takia, kun olen julkistanut blogini lähimmälle sukulaispiirille :-).

Kuvia kyllä seuraa, kun lankavuori saapuu ja keskeneröiset työt valmistuvat ... tosin ei kyllä voi olla tylsempää kuvattavaa kuin kasa valkoisia lankoja :-). Toinen tilattu käsityökirjapakettikin on tulossa, tosin vasta sen jälkeen, kun soitin firmaan ja kyselin paketin perään. Se oli mennyt jo tämän kuun alussa väärään osoitteeseen, mutta fiksuna firmasta ei oltu ilmoitettu meille koko aikana mitään! Tuosta firmasta on kyllä ollut kiusaa ennenkin, joten täytyy varmaankin viedä seuraavalla kerralla eurot johonkin muualle. Epsteinit ovat vielä ostamatta ja taitavat jäädäkkin varsinkin tuon eilisen tuhlauksen ja auton huoltoreissulla löydettyjen yllätysten jälkeen.

Sia haastoi minut hyvään tarkoitukseen mukaan, mutta koska hyväätarkoittavat eivät ymmärrä laittaa sivuilleen kansainvälistä tilinumeroa, laitan euroni johonkin täkäläiseen vastaavaan systeemiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tarvitaanko noihin kananmunaväreihinkin etikkaa? Onko samoilla ohjeilla, kuin elintarvikeväreissä?