perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Harmitusta

Viikko on takana räkimistä, eikä loppua ole näkyvillä :-(. Pieni mies alkaa hyppiä seinille, kun äiti ei jaksa vieläkään mitään muuta kuin rauhallisia sisäleikkejä ... onneksi on viikonloppu tulossa. Ja kyllä tässä ollaan molemmat menossa parempaan suuntaan, vaikka sitkeässä tauti onkin.

Harmituksen aiheuttajina ovat räkimisen lisäksi kaksi asiaa. Ensinnäkin minun hienot uudet bambupuikkoni sieltä kaukaa jäivät tulliin :-(. Vaativat sieltä lisäselvitystä laskun muodossa yms. Lähetettiin ja nyt odotellaan vihdoinkin niitä puikkoja tulevaksi, ja he vielä kehtasivat sanoa, että jos niitä ei itse hae (mitenkäs haen tässä taudissa ja mies aina töissä :-( ), saattaa tulo kestää kauan. Ja arvo oli ilman postikuluja jossain alle 20 euron pintaan, eli ei pitäis kyllä kiusata, mutta eiköhän ne röyhkimykset siihen päälle ainakin jonkinlaiset käsittelymaksut pistä ... voi kökkö!

Ja toinen harmitus on, että ebenpuusukkapuikoista, niistä kaikkein ihanimmista ja rakkaimmista, meni yksi poikki :-(. Siinä oli jo jonkin aikaa ihan hienoinen särö, jota hiekkapaperilla tasoittelin, mutta kyllähän se oli oletettavissa, että jossain vaiheessa se menee poikki.

Sekin vähän harmittaa, että minun kahdesta eri paikasta tilaamani käsityökirjat eivät ole vieläkään tulleet. Ja arvaan, että Jenkkiamazonista tulevat jäävät nekin varmaan tullin iloksi välillä kukkumaan :-(. Mä olisin nyt sairastaessa tarvinnut ehdottomasti lohduketta ison käsityökirjaston muodossa! Ei silti, olisi noita vanhojakin kirjoja voinut selailla, mutta uusien selaaminen on paaaaaljon hauskempaa.

Parit pikkusukat ovat kohta valmiit ja sitten ainakin loppuu hetkeksi se osasto ja teen itselleni jostain itsevärjäämästäni langasta jotkut kivat kuviosukat, ehkä Jaywalkerit. Neuletakin ensimmäinen etukappale on valmis ja toinen alkuvaiheessa, mutta kun saan sukkaprojektit valmiiksi, alkaa sekin edistyä paksuilla langoilla ja paksuilla puikoilla. Kaikenlaiset toppiprojektit alkavat viime vuoden malliin jo kutittelemaan, vaikka toppatakkia vielä tarvitaan. Mutta tuleehan se kevät ja kesäkin vielä sieltä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitoksista ja kiitoksia takaisin ihanista sukista, jotka ovat sopineet erittäin hyvin pääsiäisasuihini. Samoin tulppaanikassi on ihana keittiön seinällä! Kuulin, että Jimilläkin oli osuutta kassinpainannassa. Toivottavasti se flunssa hellittää, meillä meni melkein 3 viikkoa. Terveisiä UMIsta.