perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Mallitilkkuja


Tämä valmistui vasta maaliskuun puolella. Huopasta oli juuri yksi kerä ja tämä malli passasi siihen hyvin. En kyllä oikein tiedä, tuleeko tuolle huivina käyttöä, mutta kyllä sille joku käyttötarkoitus löytyy. Mallihan on Novitan sivuilla ja simppeliä numeron 10 virkkukoukulla virkkaamista.



Tässä on sitten minun uusi projektini: kaivoin lankavarastoista kaikki langat, joista saa vähintään lyhythihaisen puseron ja teen niistä mallitilkut ja kirjaan kaiken ylös. Tässä kuvassa ei kyllä vielä ole kuin pieni osa niistä langoista, mutta onneksi edes se osa, joita on aina isompia määriä. Farkunsinistä Nalleakin on vielä reilu kilo ja olin aikonut siitä puseroita joillekkin perheen jäsenille, mutta taidan uhrata senkin pikkutöille ... ellen sitten keksi jotain täydellistä mallia.

Kivoja lankoja noissa on ja kivoja juttuja niistä saa. Tavoitteena on tehdä ainakin yksi ulkotakki (ruskea kahden langan sekoitus oikealla), yläslaisin-puseroita ehkä parikin, joku kietaisuneule, ehkä jopa yksi mohairista ja yksi sileästä langasta ja sitten muuta mukavaa. Hidasta puuhaa vaan on tuo mallitilkkujen teko ja varsinkin sitten se kaiken tarkakan ylös merkkaaminen, mutta joskus sekin on tehtävä.

Ei kommentteja: