perjantaina, elokuuta 11, 2006

Kirjasto kasvaa ja UFO-vaara!

Niinkuin jo edellisessä postauksessa varoitin, olen ostellut neulekirjastooni lisää tavaraa. Eilen tulivat nämä ihanuudet, joissa on Alppien alueen perinteisiä malleja sukista paitoihin. En ole kerinnyt selailla kirjoja vielä kunnolla, mutta mallit ovat tosi kauniita ja tulen varmasti käyttämään niitä usein.Yksi makupala ja taisi olla ensimmäisen osan ainoa värikuva. Sukkiahan ei ole koskaan liikaa :-)!En yleensä esittele keskeneräisiä töitäni, mutta nyt päätin ottaa härkää sarvista ja kaivoin kaikkein vanhimmatkin UFOt ja muut keskeneräiset samaan kuvaan, eikä niitä nyt niin paljoa ollutkaan kertynyt.Tämänhetkisenä päätyönä on helmatoppi langasta, joka varmaankin loppuu kesken, enkä tiedä yhtään, miten saan topin valmiiksi, koska lanka on vyötteetön kirppislöytö :-(. Harmitus on kova, mutta teen kuitenkin langan loppuun ja mietin sitten ratkaisua. Sukkia on kesken kaksi, tosin molemmista vasta ensimmäinen puikoilla, vasemmanpuoleinen Ewan joustavasta langasta ja oikeanpuoleinen Regian bambulangasta. Molemmat ovat aivan ihania lankoja, mutta jotenkin työt ovat jääneet pahasti paitsioon. Loput keskeneräiset ja todelliset UFOt ovat virkattu sininen reppu, virkattu kanapannulappu (jonka pää jäi pois kuvasta), miehen tilauskravatti ja kaksi huivia, Fifi II ja toinen malli, jota en nyt muista ... mutta josta on malli tallessa :-). Huivit ovat jääneet UFOiksi, koska olen jo tosi pitkään kutonut melkein pelkästään pimeässä elokuvia katsellessa, jolloin ei pitsin kutominen ainakaan minulta onnistu.

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa uudesta kodista pojan kanssa pyörällä ja peräkärryllä kaupoilla ja nyt olen ihan rampa :-(. Reitti on yhteen suuntaan noin 5 km, mutta koko ajan on mäkiä. Kaupoille päin vielä jaksaa ajaa ja mäet ovat ok, mutta kotimatka on pahempi ja tappava ja hyydyinkin viimeiseen mäkeen, joka tosin on mallia pystyseinä! Ja arvatkaan miten hauskaa on yrittää työntää jo ennestään maitohappoisilla jaloilla ylämäkeen pyörää ja peräkärryä, jossa on 15 kiloa lasta ja ostokset kyydissä :-0! Kyllä puuskutti kauan, mutta kotiin päästiin. Kotona huomasin, että jalat oli aivan muusina, vanha häntäluuvaiva tosi pahana ja yöllä alkoi operoitua polvea särkemään :-(. Vanhuus ei todellakaan tule yksin! Kunto on siis saatava nousemaan, jotta pyöräreissuista voi kunnolla nauttia. Tosin nytkin sataa taas kaatamalla vettä, joten aamulenkki jää haaveeksi, plääh :-(. Taidanpas lähteä teen keittoon lenkin sijaan.

4 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Mäkisten maastojen polkeminen taakan kera käy OIKEASTI kyllä voimille! Täällä meillä on sellaista pientä mäkeä joka suuntaan, koko alueella ei varmasti ole neliönkään kokoista tasaista aluetta joten mulla onkin pyörä jämähtänyt aika hyvin varastoon. No oikei, poika ei vielä polje itse, eikä ole peräkärryä joten molemmat muksut eivät kyytiini pääsisikään... mutta se ei silti ole se ainoa oikea syy miksi minun pyöräilyni on jäänyt ;-)

Tristan kirjoitti...

Meemihaaste! Pomps!

Tiina kirjoitti...

Mäkiä tuli kokeiltua viimeksi eilen. Huh. Mutta tohon neulomiseen, sähän tarttet ihan ehdottomasti puikot joiden päissä on valot! Käy tsekkaa mun blogi.

Stricker kirjoitti...

sia: Joo, ei noista meidän remupettereistä ihan vielä ole kunnolla polkemaan :-). ja kyllä mulla niitä syitä olla ottamatta pyörä esiin on myöskin aika läjä olemassa, mutta yritän kyllä ajaa pyörälläkin mahdollisimman paljon. Se on niin, kun ei ole koskaan omistanut omaa autoa, niin on tottunut pyöräilemään ja yleisiin ... mitenköhn sitten käy, kun sen oman kauppakassin saan :-).

tristan: kiitos haasteesta, mutta en lue nykyisin oikeastaan ollenkaan enkä muutenkaan osallistu meemehin kuin erityistapauksissa.

tiina: joo, huomasin ne sun löytämät puikot, mutta kun vielä ohjekkin pitäisi saada valaistua. Ja vähän kyllä epäilen puikkojen toimintaa oikeasti. Mutta täytyy katsella, jos puikkoja saisi josksu säälliseen hintaan, voisi kokeilla ... ai niin ja enhän mä käytä suoria puikkoja enää ollenkaan :-).