perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Kuvatonta marinaa

Nyt meni lopullisesti hermosto! Ensin loppui Modan tilaus, joka kyllä oli määräaikainen halpatilaus, mutta kuvittelin jotenkin vielä tulevan yhden numeron, ja sitten tuli Novitalta lasku. Ja laskussa oli joitain ihmeellisiä selittämättömiä kuluja 12 Euroa! Minä soittamaan Novitalle ja ne kuulemma olivat ulkomaan postikuluja! Juu, ihan yllättäen mitään varoittamatta tulee hintaan kolmannes lisää. Semmoista en kyllä purematta niele, ja puhelimessa Novitan täti lupasi ottaa yhteyttä tilaajapalveluun ja sieltä asia selvitettäisiin sähköpostitse. Muutama päivä kului, niinkuin melkein aina, kun otan heihin yhteyttä sähköpostilla ja tänään tuli maili, että ulkomaalaisille tilaajille on tullut kirje, jossa asiasta kerrottiin ja tieto, että tilauksen saisi lopettaa heti halutessaan hinnankorotuksen takia. Ihan hyvä muuten, mutta mulle ei moista kirjettä ole koskaan tullut, mikä kyllä ei ole ihme, kun olen vuoden aikana joutunut kyselemään jokaisen lehden perään ja saanut lehden jopa kuukauden myöhässä! Sisuunnuin asiasta sen verran, että lopetin tilauksen raskain mielin :-(. Huvittavaa oli myös, että lasku, jonka sain oli päivätty 13.6. ja eräpäivä oli 26.6 ja lasku saapui 25.6. Outoa kyllä on, että muu posti, myös esimerkiksi Kodin kuvalehti ja kilpailija Moda saapuvat aina korkeintaan päivää myöhemmin kuin ne ilmestyvät Suomessa tilaajille!

No, loppuipahan odottelu ja jokakertainen kyseleminen lehden perään, vaikka kyllä molempia lehtiä tulen kaipaamaankin. Onpahan muutossa ainakin pari lehteä vähemmän pakattavana ja kaksi osoitteenmuutosta vähemmän tehtävänä :-).

Marina loppuu tähän ja lähden viihdyttämään poikaa. MS3-lanka muuten löytyi toisella yrittämällä ja mallitilkkuakin tuli tehtyä jopa kolmannes, tosin kostutusta ja pingotusta se ei saanut kyllä kokea. Lankana on Junghanswollen Seidana, silkkisekoitus, joka on kirpputorilöytöjä ja oikein kivan tuntuista lankaa. Väri on valkoinen.

3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Mä olen jo valmiiksi suunnitellut, että lähetytän kaikki lehdet siskolleni, kun muutamme Suomesta pois ja hän saa laittaa parin viikon välein meille paketin - ei tule sen kalliimmaksi kuin lehtien ulkomaantilaushintojen maksu ja samaan hintaan saa tulemaan muutakin lähetystä (lue salmiakkia). :)

Mari kirjoitti...

mitäh, muut-- muutatteko te? Kauaskinko? nimimerkki Utelias
- meillä lapset ovat kieltäneet muutot tästälähtien - seuraavan kerran päästään muuttamaan vasta kun lapset asuvat omillaan...

Stricker kirjoitti...

tuazophia: hyvä idea, täytyy laittaa harkintaan!

mari: juu, me ollaan otettu jokakesäiseksi lomansijaistoiminnaksi muutto :-). Ei nyt kovin kauas, jopa samassa Bundeslandissa pysytään. Onpas kovia vaatimuksia lapsilta, meidän poitsu ei vielä osaa vaatia, mutta kyllä varmaan tekee pian saman :-). Laitan enemmän privana kun kerkiän!