maanantaina, maaliskuuta 31, 2008

Pinkjeans

Tässä valmis Pinkjeans, johon olen oikein tyytyväinen. Siitä tuli parempi kuin osasin kuvitellakkaan.
Pinkjeans
Malli: Knittyn Greenjeans
Lanka: Lidlin Colorado
Puikot: 4
Koko: aloitin koolla M ja päädyin jossain vaiheessa kokoon S ... älkää kysykö miten :-)
Malli on sovitusnukelle vähän löysä ja iso, mutta istuu minulle oikein hyvin. Vaikka koko on aika nafti, antaa lanka sen verran periksi, että siitä saa loistavasti istuvan. Palmikkokuvion laitoin tahallani vartalo-osassa päättymään omassa kropassani kapeimpaan kohtaan eli alkuperäistä matalammalle ja se sopii hyvin. Tällä mallilla voisin tehdä toisenkin, vaikka yksivärisen takin.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea takki ja mahtava väri. Kyllä tuon kanssa kelpaa kevättä ottaa vastaan! t. Sari

Villis kirjoitti...

Heis! Uusia blogeja tulee tutuksi itsellekin. Kiitokset kommentista. Mukavia malleja ja virkeitä värejä täällä. Nuo koolatut on aina aika villejä tapauksia. Todennäköisesti minun omistani tulee taas sukkaa tai jotain... Omat takit vielä olen pitänyt vaan haaveissa.

Päivi kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani. en ole vähään aikaan käynytkään blogissasi. Raidallinen liivi oli kiva, samoin beiget sukat, joissa oli simpukkakuviota. Hyvää kevään jatkoa.

Maarit kirjoitti...

Kaunis takki. Mie en jaksa noin isotöisiä ajatellakkaan.

Stricker kirjoitti...

Sari: kiitos kehuista!

Villis: Kiva kun kävit täälläkin! Juu, koolaksista ei ikinä tiedä, mitä niistä tulee, mutta kyllä siinäkin oppii kantapään kautta :-).

päivi: Mukavaa kevään jatkoa sinullekkin ja kiitos kehuista!

maarit: mäkin tein pitkään vain pikkujuttuja, mutta pari vuotta olen tehnyt enemmän isojakin neuleita, kun niitäkin tarvitsee

Tuija kirjoitti...

Ihanan pirteä takki! Hienosti tulee malli ja palmikot esille.

Stricker kirjoitti...

Tuija: kiitos kehuista! Luonnossa värit ovat jotenkin sopuisamman näköisiä, vaikka kyllähän nuo värit aika kirkkaita ovat :-)