keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Vaihtelu virkistää

Juu, kyllä olette saapuneet Strickmühle-blogiin, vaikka tämä onkin vähän erinäköinen kuin viime käynnillä :-). Saas nähdä, miten paljon onnistuin hävittämään tietoja, kun en jaksanut ottaa varmuuskopiota. Tervetuloa keväisen pinkkiin valtakuntaan ... saapas nähdä, milloin alkaa ahdistamaan tämä väri. Kamalan vaikea oli miettiä sopivaa uutta pohjaa, mutta lopulta päätin, että koska keväällä ja kesällä pidän kovasti pinkistä kaikissa sen sävyissä, pistetään blogikin sellaiseksi. Kritiikki on muuten sallittua!

Startitis on edelleenkin päällä eivätkä uusi Ulla ja Knitty ainakaan auttaneet asiassa. Ullasta printtasin heti 12 ohjetta ja Knittystä 7! Tosi hienoja malleja molemmissa! Valmistunut on vain yksi ikuisuuspari sukkia työnimellä "Vierassukat" ja ne lähtivät tänään maailmalle. Lanka on Real-supermarketin erittäin halpaa puuvillaista kesäsukkalankaa ja sitä oli ihan mukava kutoa. Ja ihan kestävältä on tuntunut, kun tein itselleni eri väristä joku kesä sniikkerit. Vähän venyy, mutta sehän se pakkaa olemaan puuvillasukkalankojen tapa. Mies lähti parin päivän työreissulle ja minä raahasin eilen ompelukoneen ruokailuhuonene pöydälle. Aion ommella ja kirjoa niin paljon kuin sielu sietää ja pikkumies sallii ja yöt kudon sohvalla katsellen pelkkiä roskaohjelmia. Mäkkäristä saa ruokaa ja siivouksesta ei puhu kukaan mitään.

2 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

No hups, olipas yllättävän erilainen näkymä tosiaan. Vaihtelu kyllä virkistää!

KIITOS oikein hurjan paljon suurenmoisesta paketista, joka tuli tänään ihanasti yllättäen postilaatikkoon! Olin siis oikeastaan jo unohtanut paketin, mutta sitä iloisempi yllätys se oli :). SuurKIItos ja hyvää viikonloppua!!

minnap kirjoitti...

puhut asiaa!