keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Kassialmailu jatkuu

Sain valmiiksi ja kuvattua koko marjakassisarjan. Kaikenlaisia muotoja tuli virkattua, mutta eiköhän ne käytössä veny ja pauku ihan sopiviksi. Ja jämiä tuli tuhlattua yhteensä kokonaiset 661 grammaa.
Näihin kasseihin tulee himo ja taidan tehdä vielä yhden tai kaksi, kun saan ensiksi yhden kiireellisyystyön välistä pois. Poika tilasi itselleen jo yhden omista lempiväreistään ja voisin tehdä itsellenikin yhden.


Uusia projekteja on houkuttelemassa taas iso määrä enkä oikein tiedä, mistä aloittaisin. Ravelry on paha paikka, kun sieltä saa koko ajan uusia ideoita, mutta kyllä siitä on paljon hyötyäkin. Virkkaus tuntuu edelleenkin mukavalta enkä oikein tiedä, miten sitä osaa asennoitua taas puikkoihin.

3 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Ihania kasseja sait aikaiseksi.. ja mukavasti tuhottua jämiä samalla. Mielessä on jo käynyt, että apinoin sua.. Mutta sitä aikaa..mistä sitä saisi tilata..?

Mutta kuitenkin, Hyvää Vappua!

Katja kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Tiitta kirjoitti...

Strickeri - onko sulla ohjetta noihin ylempiin kasseihin. voisin kesalla hoynayttaa mummin eli aidin tekemaan mullekin yhden. Ilmeisesti kohtalaisen simppeli malli? Jos loytyy helposti ohje, niin laitatko ehtiessasi s-postiin, ei kiire. Danke!