keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Kassialmailu jatkuu

Sain valmiiksi ja kuvattua koko marjakassisarjan. Kaikenlaisia muotoja tuli virkattua, mutta eiköhän ne käytössä veny ja pauku ihan sopiviksi. Ja jämiä tuli tuhlattua yhteensä kokonaiset 661 grammaa.
Näihin kasseihin tulee himo ja taidan tehdä vielä yhden tai kaksi, kun saan ensiksi yhden kiireellisyystyön välistä pois. Poika tilasi itselleen jo yhden omista lempiväreistään ja voisin tehdä itsellenikin yhden.


Uusia projekteja on houkuttelemassa taas iso määrä enkä oikein tiedä, mistä aloittaisin. Ravelry on paha paikka, kun sieltä saa koko ajan uusia ideoita, mutta kyllä siitä on paljon hyötyäkin. Virkkaus tuntuu edelleenkin mukavalta enkä oikein tiedä, miten sitä osaa asennoitua taas puikkoihin.

2 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Ihania kasseja sait aikaiseksi.. ja mukavasti tuhottua jämiä samalla. Mielessä on jo käynyt, että apinoin sua.. Mutta sitä aikaa..mistä sitä saisi tilata..?

Mutta kuitenkin, Hyvää Vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Strickeri - onko sulla ohjetta noihin ylempiin kasseihin. voisin kesalla hoynayttaa mummin eli aidin tekemaan mullekin yhden. Ilmeisesti kohtalaisen simppeli malli? Jos loytyy helposti ohje, niin laitatko ehtiessasi s-postiin, ei kiire. Danke!