torstaina, kesäkuuta 23, 2005

Kyllä minä vielä bloggaan...

...kun tästä toivutaan kunnolla ja on jotain näyttämistä :-). Voimat on vienyt a) selkäkipu, b) vatsatauti c) helle ja tulee todennäköisesti viemään seuraavina päivinä pienen vatsatautipotilaan hoito, jos oikein pojan väsymystä tulkitsen. Itsestä johtumatonta kutomistaukoa tuli viitisen päivää! Ja voitteko uskoa: otin toissapäivänä puikot käteen, enkä meinannut millään osata luoda silmukoita!!! :-)

Ullan ylösalaisinneule etenee ja olen aivan ihastunut ohjeeseen! Tästä tulee uusi lempparimalli, jolla alan suoltamaan kesäpaitoja :-). Toppeja en tietenkään unohda, enkä sukkia. Palaan kuvien kanssa tilanteen rauhoituttua.

Mukavaa ja rauhallista juhannusta ja antakaahan puikkojen kilistä!

3 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

voih, toivottavasti siellä on jo selvitty taudin kourista. Vatsapöpöt ovat inhottavia! Yök.

Paula kirjoitti...

Odotten kovasti päivitystäsi. Blogisi on suosikkini ja käyn joka päivä katsomassa, mitä käsityörintamallesi kuuluu. Kaikkea ihanaa olet valmistanut ja antanut minulle monta inspistä.

Stricker kirjoitti...

kati e: Kiitos paranemistoivotuksista, kyllä ollaan selvitty ja aika vähällä päästiin, kun oikeastaan minä vaan sairastin. Juu, ovat kyllä inhottavia ja kyllä oli olo hutera monta päivää jälkeenpäinkin.

paula: Kiitos kehuista ja kivaa, jos voin inspiroida muitakin. Yleensä tuntuu vain siltä, että otan vain mallia kaikilta muilta blogeista ja netistä, mutta sehän on tämän nettailun ihanuus.