keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2005

Branching Out ja helpotus

Nonni, nyt on sitten ajoissa saatu huivi valmiiksi ja pakattukin jo pakettiin odottamaan postitusta. Olen huiviin ihan tyytyväinen, vaikka jotenkin sen kutominen kyllästyttikin. Kaikki muut bloggaajat ovat tainneet olla ihastuneita malliin, mutta mua jotenkin kyllästytti se jatkuva ohjeen seuraaminen. Mä tykkään tehdä malleja, joissa kuvion oppii ulkoa. Mohair ei myöskään ole välttämättä mun lempparimateriaali, vaikka se varsinkin huiveissa näyttääkin kivalta.


Branching Out koko komeudessaan vietettyään yön kosteitten harsojen alla. Lanka joku outo mohairviritys ja saaja isotäti syntymäpäivänään. Posted by Hello

Nyt ovatkin sitten johonkin tiettyyn päivämäärään sidotut työt valmiita (lukuunottamatta sitä hääkorttia, jonka yritän saada nyt loppuviikosta aluille) ja saan kutoa ponchoa ja toppia mielin määrin! Ihanaa! Seuravaksi taidan aloittaa Knittyn ohjeella tikapuulangasta topin. Sukatkin pitäisi tietenkin aina olla puikoilla :-). Ja sata muutakin mallia huhuilee kutsuvasti ...

Olen muuten ihan tyytyväinen toukokuun lankakadotusmäärääni 855g meni ja valmiita töitä tuli yhteensä 7kpl. Ja koko vuoden saldo on tähän mennessä 3,5 kiloa lankaa ja 25 valmista työtä! Kuullostaa hyvältä, ehkä nuo lankavarastot tuosta vielä loppuvatkin joskus ... vai uskooko sitä kukaan ?!? :-)

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

minuakin ärsytti branching outissa se ohjeen seuraaminen. En oppinut sitä ollenkaan. Samoin oli jotenkin tosi vaiketa nähdä minkä rivin viimeksi oli tehnyt. Jotenkin ne rivit oli liian toistensa kaltaisia. Kaunis huivihan se tosin on!

-Susanna joka ei jaksa kirjautua-

Hembu kirjoitti...

Huikea tuo langankulutusmäärä! Tuota menoahan sulla ihan langat loppuu...

Stricker kirjoitti...

No onpa tuota lankaa vielä varastoissa kai nelisenkymmentä kiloa, joten ei ne ihan heti lopu :-). Olen kyllä itsekin ollut määriin tyytyväinen ja yllättävän isojakin ne ovat olleet, vaikka tuntuu, ettei aikaa kutomiselle ole juuri ollenkaan. Kannattaa merkata kaikki ylös, niin saattaa yllättyä omasta ahkeruudestaan!

Kristel kirjoitti...

Hassua, mun mielestä Branching Out on just semmoinen ylihelppo malli jonka oppi ulkoa parin mallikerran jälkeen. :D Niin eri tavalla eri neulojien aivot toimivat. :)