perjantaina, kesäkuuta 03, 2005

Ponchon ulkoilureissu ja fimoa

Pakko vielä kertoa ponchon muista tämänpäiväisistä vaiheista. Lähdettiin koiran ja pikkumiehen kanssa pihalle ja laitoin oikein reteästi uuden ponchon päälle. Ei oltu kuin vajaa vartti, jotta koira sai tehdä tärkeimmät tarpeensa, mutta huomasin heti, että oli aivan liian kuuma poncholle :-). Tuolle reikäiselle loimelle!?! Joten ei auttanut kuin tuodessani koiran sisälle jättää hieno uusi tekele kotiin ja jättää siltä tällä kertaa shoppailun ilot kokematta. No, varjossa on tällä hetkellä +27,5 °, joten ei siellä kyllä T-paitaa kummempaa tarvitse.

Lähtiessämme totesin vielä vajaa 2-vuotiaan poikani olevan kyllä fiksu. Olin kutonut ponchoa usein hänen leikkiessään omassa huoneessaan. Heti kun laitoin ponchon päälleni, totesi poika iloisesti että "lanka". No, eipä se kyllä paljon muuta olekaan kuin kasa kieputettua lankaa :-).


Tässä vielä kuva tänään tulleesta askartelumassapaketista. Eikö olekin kivoja värejä?!? Näistä tulee (toivottavasti :-) ) koko joukko kivoja koruja ja nappeja ja muuta pientä mukavaa. Oikeanpuoleiset paketit ovat valmispaketteja laatikonkahvoja varten, kiva idea sekin. Posted by Hello

Sisätiloissa on muuten oivalliseksi varustukseksi muodostunut T-paita, shortsit ja puuvillalangasta tehdyt sneakersukat pörrölankareunuksilla ... ja onpas muuten HIP yhdistelmä! :-)

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Tosi kiva poncho ja kuolailen täällä noita massojakin. Mulla menee nykyään aika tolkuttomasti askartelumassoja korun tekoon. Siihen hommaan addiktoituu, kuten neulomiseen

Stricker kirjoitti...

Kiitos kehuista, ne lämmittävät aina! Sun korut ovatkin jo legendaarisia ja aivan iiiiiihania! Voikun oppisin edes pienen osan sinun taidoistasi. No, eihän sitä muuten opi kuin tekemällä, joten täytyy vaan alkaa kokeilemaan.