keskiviikkona, heinäkuuta 06, 2005

Aurinkoista valmista

Nyt on sitten minunkin aurinkoiseni valmis ja kyllä siitä kuitenkin tuli hiukkasen liian leveä höyryttämisen jälkeen. Onneksi kuitenkin leveyttä on vain niin vähän liikaa, että voin kuitenkin hyvin käyttää sitä. Mutta hieman tyköistuvampi se olisi voinut olla. Reunojen virkkaaminen oli tosi vaikeaa, enkä ole vieläkään ihan täysin tyytyväinen niihin, ja mietinkin, josko tekisin vielä jonkun kerroksen lisää, ehkä pientä kuviota. Malli on kyllä oikein kiva, ja mietinkin, josko tekisin samalla mallilla vielä toisen, ehkä senkin Kotiväki-langasta, jos löydän lomalla jonkun kivan värin, tai sitten jostain omien varastojen langasta.


Soleil Kotiväestä Posted by Picasa

Eilen tuli myös viime viikon lankatilaus ja kylläpä oli kivoja: yhteensä 800g Anchorin Magicline-virkkauslankoja kolmessa eri värissä (kahteen toppin ja yhteen reppuun suunniteltu, toteutus ei oe vielä varma), 1kg harmaakuvioista Printo-lankaa, johonkin kivaan neuleeseen, ehkä hupulliseen sellaiseen ja 1kg yllärilankaa. Se olikin aikamoisen jännittävää saada, koska ei ollut yhtään mitään tietoa langasta ja väristä, mutta kyllä osui nappiin. Tummanruskeaa pilkullista lankaa, josta teen myös jotain kivaa talvista itselleni.


Virkkauslankoja ja muuta ihanaa Junghanswollelta Posted by Picasa

Vanhasta virkatusta repustakin sain vihdoin kuvan otettua. Langasta ei ole enää havaintoa, mutta jotain kotimaista puuvillalankaa se on. Uusi sininen versio etenee hitaasti mutta varmasti.


Vanha virkattu reppu ja uuden aloitus Posted by Picasa

Fimon kimpussa oli kivaa, mutta aika hidasta homma se on. Ensimmäinen harjoittelukoru on ihan kiva ja eiköhän sitä tule pidettyäkin joskus. Reikien paikkoihin pitää kiinnittää vähän enemmän huomiota ja solmujen tekoa vielä harjoitella :-). Silmukkamerkkejä aion rehdä myös lisää samalla tyylillä ja tilasin myös avattavia lukkoja tähänkin tarkoitukseen.


Ensimmäinen Fimo-korukokeilu ja prototyyppi kesäisistä silmukkamerkeistä. Posted by Picasa

Ja minäkin sorruin vastoin kaikkia periaatteitani ja suunnitelmiani täältälöytyvään ihanuuteen muitten blogien innoittamana. Kyllä olette kamalia, rakkaat blogisiskoni, kun houkuttelette uusiin pahuuksiin :-)

Ei kommentteja: