keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Vaiheessa

Mitään uutta ei ole valmistunut, joten on näytettävä keskeneräisiä töitä, joita riittääkin aika paljon. Aloitin toissailtana pinkkipohjaisesta virkkauslangasta topin ja sain sitä noin kolmanneksen valmiiksikin, mutta totesin eilen aamulla, ettei se ollutkaan hyvä ja oli vielä niin läpinäkyväkin, että siellä olisi aina pidettävä jotain toista toppia alla, joten purin koko hökötyksen :-(. Aloitin sitten vihreäsävyisestä langasta toista mallia ja siitä tuntuukin tulevan ihana mukava. Virkkaus vaan rasittaa sen verran eri tavalla kättä, että en voinut illalla virkata kovin kauaa. Mies olikin siitä oikein iloinen, kun vaimon käsi vapautui kerrankin hieronnalle :-).


Topintekele Anchorin Magicline-langasta ja Verenan virkkausliitteen ohjetta pidentämällä. Kun ei ole enää sitä pyykkilautavatsaa, on pakko tehdä vähän pitempi ... enkä minä kyllä muutenkaan näyttele napaani jukisesti oieki muualla kuin uimarannalla. Posted by Picasa

Poncohuuma ei jätä minua vieläkään rauhaa, vaikka yksi poncho jo on kaapissa odottamassa viileneviä kelejä.


Ponchontekele FifiII:sta, lankana kirppislöytö kartiolla, joka on iiiiiihanan pehmeää. Posted by Picasa

Muita keskeneräisiä ovat edelleen Baltikum-sukka, joka ei ole edennyt riviäkään, hiekkalaatikkotoppi, joka ei myöskään ole edistynyt ja juuri aloitettu OSW2, joka on niin alussa, ettei sitä kannata kuvata. Väriltään vaaleansininen ja lanka taas kartion jämä kirpputorilta.

Ja hain juuri vintiltä vielä sukkalankaa, josta teen - yllätys yllätys - taas lyhyet kesäsukat, jotka nekin menevät lahjaksi. Mies tilasi minulle eilen myös aivan ihanan kirjan, josta alan tehtailemaan myös kaikkea kivaa, mutta siitä enemmän, kun kirja saapuu. Takaan kuitenkin, että moni muukin käsityöläinen tulee ihastumaan kirjan ohjeisiin :-).

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

ihanan näköinen topin alku :)

sirpale kirjoitti...

Topin alku näyttää tosi kivalta :-)

Stricker kirjoitti...

Kiitos kehuista, mäkin olen ihan tyytyväinen siihen. Toivottavasti näyttää päälläkin kivalta ja kesäkelit jatkuu pitkään :-).

mursuliina kirjoitti...

ihanan väristä lankaa!