maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Kyllä on niin pinkkiä

Nyt tulee todella pinkki postaus, mutta sehän tuntuu olevan monella bloggaajalla näin kesällä kova sana. Minä muuten en oel ollut vielä kovin montaa vuotta pinkin ystävä, mutta kyllä se kesällä on ruskettuneen ihon kanssa varsinkin loistava väri.

One Skein Wonder tuli valmiiksi, kiitos Neulontalistan nopean avun. Minä en ole kutonut vielä kovin montaa työtä lontoon kielellä ja se on vielä vähän takkuista hommaa. OSW:ia tehdessäni sain aivot niin solmuun, etten tiennyt yhtään, miten siitä tulisi päällä pysyvä :-o. Lankana oli tosi pieni jämä alkukesästä kirpputorilta löytämääni kartiolankaa, jota oli tasan 100g jäljellä. Kyllä mietitytti kovasti, loppuisiko lanka kesken, mutta se oli niin riittoisaa, että siitä tulisi vielä toinenkin ja jäisikin vielä. Lankavalinta oli vähän niinkuin tyyliin, kokeillaan, tuleeko tästä mitään, ei ainakaan tule suurta vahinkoa. Taisin tehdä keveimmän OSW:in, se painaa vain 38g :-). Ihan kivan näköinen siitä tuli, mutta kyllä minä vähän kyllä epäilen, tuleeko sitä pidettyä kovin paljoa. Jälki on hieman epätasaista, koska puikot olivat vähän liian paksut, mutta päällä se tasoittuu. Aion kuitenkin tehdä vielä ainakin yhden vähän paksummasta langasta.


One Skein Wonder numero 1 tosi ohuesta kartiolangasta nimeltään Cherry Blossom. Täyttä puuvillaa. Posted by Picasa

Ja ihan pakko on esitellä toissaviikolla ostamani caprihousut. Olivat tarjouksessa ja koska ne olivat viimeiset housut liikkeessä, oli hintaa vieläkin laskettu. Olin niitä katsellut jo normaalihintaisinakin, mutta en niitä kuitenkaan silloin ostanut, koska minulla on vaatteita enemmän kuin tarpeeksi. Mutta superalehinnalla en voinut enää vastustaa kiusausta ja nyt minulla on kivat uudet kesähousut :-). Tosin aika usein on liian kuumaa jopa caprihousuillekin ja silloin ovat käytössä shortsit kaikissa muodoissa ja väreissä. Mutta niinkuin jo kerroinkin, vaatteita ... ja kenkiä :-) ... minulla kyllä riittää ja varsinkin kesäsellaisia.


Pinkit caprihousut, jotka maksoivat kokonaista 5,99 :-). Posted by Picasa

Puikoilla on edelleenkin hiekkalaatikkotoppi (johon en ole koskenut aikoihin), Baltikum-sukat, Fifi-poncho ja aloitin toissailtana vielä sneakersukat, jotka tulevat todennäköisesti lahjaksi. Ja virkkuukoukulla on sininen kesäreppu.

3 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

Pinkki on ihqua! :D

Anonyymi kirjoitti...

Väri on kyllä herkku. Oletko kostuttanut valmista työtä? Auttaa nimittäin epätasaiseen kädenjälkeen, kun kostuttaa läpikotaisin, puristelee vähän kuivemmaksi pyyhkeen avulla ja levittää toiselle pyyhkeelle mittoihin kuivumaan. Yllättävän toimiva konsti, mun OSW ainakin parani huomattavasti. Anna

Stricker kirjoitti...

Anna: kiitos vinkistä, en ole vielä sitä tehnyt, kun tulee yleensäkin aina loppuvaiheessa mentyä siitä, mistä aita on matalin ... tai vielä mieluummin siitä, jossa sitä aitaa ei ole laisinkaan :-).

Seuraava OSWkin on jo puikoilla, vaikka en kyllä oikein vieläkään tiedä, milloin niitä tulee pidettyä :-o.