maanantaina, lokakuuta 17, 2005

Anonyymit lankahamsterit

Joo, tälle osastolle alkais todellakin olemaan tarvetta ja kiireesti! Oltiin sunnuntaina ex tempore -reissulla uudella kirppiksellä ja arvatkaas kahdeksan kertaa, mitä sieltä ostin?!?

 


Iso vanha matkalaukullinen aarteita ja hinta 16 euroa kovan tinkauksen jälkeen. Laukunrohjoa en halunnut, koska se olisi vain vienyt tilaa kotona. Mieluummin säilytän lankojani muuttolaatikoissa. Ja mukana ihania aarteita: alpakkaa kerää (vaalea lila oikealla), Kid Mohairia kahta väriä (toiseksi alin rivi ruskea ja beige) kymmenisen kerää, Seidana-lankaa, jota minulla on jo ennestää useita keriä ja joihin värit sopivat kuin nappi silmään, Yorn-lankojen ihania mohairlankoja (alarivissa) etc. Langoissa oli pari muutakin sellaista, joita minulla on jo ennestäänkin, ja jotka päsevät aivan varmasti joksiskin kivaksi kesäiseksi. Kuvasta puuttuu vielä iso läjä ristipistolankoja, jotka menivät heti muitten ristipistotarvikkeiden osastolle. Ohjeita, joihin en ole vielä kerinnyt tutustua, on Junghanswollen kaksi ohjekirjasta, virkkauslehdykkä ja vielä yksi virkkaus- ja neulelehdykkä. Parit pyöröpuikot olivat vielä mukana ja vielä paketissa ollut virkkuukoukku. Minun mielestäni ei paha saalis ja varsinkin nuo Kid Mohairit, Angorat ja alpakkalangat oikein huutavat huiveiksi. Ehkä minä vielä pääsen sinuiksi sen Scarf Style-kirjankin kanssa :-).

Rogue edistyy ihan kivasti ja takakpl on jo valmis. Etukappaleessa tuli heti iso tenkkapoo kuvion kanssa, enkä ole vieläkään päässyt virheestäni selville. Minulla on varmaankin siinä joku ajatusvirhe, josta en pääse pois, vaikka luen ohjetta uudestaan ja katselen piirrosta vaikka kuinka monta kertaa :-(. Kuviosta ei tule ollenkaan saman näköinen kuin alkuperäisen mallin kuvissa, joten purkuhommiksi menee.

Miehen lahjakynsikkäistä valmistui ensimmäinen ja superlyhyillä 10 sentin bambusormikaspuikoilla sormienkin tekeminen oli mukavaa. Tosin kyllä niitä puikkoja tuntui olevan välillä vähän liikaa :-). Posted by Picasa

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VAU! Mikä saalis sinulla. Huh, kunpa asuisinkin lähempänä! Kannattaa kierrellä teillä noita kirppareita. Mitä kaikkea ihanaa saatkaan näistä aikaan. Paula

nanna kirjoitti...

Oijoi, mikä ihana kasa lankaa!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ollenkaan paha saalis! Tuula

AnneM kirjoitti...

joo... taitaa mun varastot alkaa kalpenemaan sun vierellä, hih.

Carita kirjoitti...

Voi että, miten ihana kasa lankaa !

Lankakomero kirjoitti...

Mun tekee ihan pahaa kattoa tota lankakasaa, ihana löytö!

sirpale kirjoitti...

Vautsi sinun kohdalle noita löytöjä sattuu!

Stricker kirjoitti...

Kaikille kommentoijille yhteisesti kiitos! Ja saatte olla kateellisia, mä sitten kadehdin teiltä puolestani halpoja Novitan peruslankoja ja varsinkin tehtaanmyymälän pussilankoja :-). Ja en kyllä kiellä sitä, etteikö kirppikset täällä olisi mahtavia :-).