torstaina, lokakuuta 27, 2005

Lankaaaaaaaa...

Kun minun lankavarastoni ovat päässeet laihtumaan niin kovin pieniksi, hah hah, täytyy niihin saada äkkiä lisäystä :-). Teimme blogilukijani Paulan kanssa vaihtosysteemin, jossa lähetin hänelle täkäläisiä sukkalankoja ja muuta kivaa ja hän lähetti minulle suomalaisia lankoja. Ja tällainen ihanuus sieltä tuli, täynnä mahtavia sukka- ja asustelankoja ja tietenkin tuo minulle uusi tuttavuus eli hahtuvakiekko. Kiitos Paula!

Erityisesti pyysin tuota Nallen maastokuvioväriä, kun olen päättänyt lahjoa sillä kaikkia suvun miehiä jouluna. Seiskan neliväriraidasta tulee varmaan minun uusiin talvitakkeihini jotain kivaa asutetta. Musta Seiska saattaa mennä minun Seiskantuhoamispuserooni, johon menevät myös äidiltäni saamani langat. Mutta enimmäkseen näistä tulee sukkia, sukkia, sukkia ja muita asusteita. Ja hahtuvasta täytyy tehdä jotain erityisen hienoa ja ihanaa, kunhan ensin saan päätettyä, mitä se on.

 


Rogue edistyy, muttei halutun nopeasti :-(. Hupussa ovat viimeiset kavennukset ja päälaen kommervenkit edessä ja jouduin tavaamaan monee kertaan, ennenkuin ainakin kuvittelin ymmärtäväni, miten loppu menee. Ja sitten ovat vielä ne hihatkin tekemättä ja yhdistelyt ja se huikauhistus, vetoketjun kiinnittäminen, eli hyvä on, jos saan jouluksi valmiiksi.

Miehen Nalle-maastokuviosetissä ovat valmiina pipo ja kynsikkää ja ensimmäinen sukka kantapäässä tulossa. Kuvan laitan vasta valmiista setistä. Posted by Picasa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seiskasta valmistutu mukavan nopiasti sukkia.

Sulla muuten tulee taas/edelleen popoup maianos :( (explorerissa näkyy)

Stricker kirjoitti...

Topperi: Joo ja lämpimiäkin ovat!

Ja kiitos siitä popup-vinkistä, heitin tilastohärvelin mäkeen ja toivon, että se tuli siitä. Mulle ittellekkin se tuli explorerilla välillä ja sitä tilastosysteemiä arvelen syyksi. Seuraillaan tilannetta.