lauantaina, lokakuuta 08, 2005

Blogiplääh :-(

Ei vaan jaksa eikä kerkiä blogata eikä kommentoida kellekkään :-(. Kutomista tulee harrastettua jonkin verran, mutta jotenkin päämäärättömästi. Joulu kummittelee mielessä enkä osaa päättää, mitä tekisin lahjoiksi, kiire tulee kuitenkin :-(. Ideoita on aivan liikaa ja lisää tulee jatkuvasti. Nimda-liivi muuten tuntui olevan saajalleen mieluisa ja hän ainakin väitti, että se sopi tosi hyvin.

Koiralla on mahatauti ja lattioita ja mattoja on pesty ja luututtu :-(. Flunssat ovat suunnilleen parantuneet. Syksyä oli jo ilmassa ja vein kesävaatteet vintille ja toin talvivaatteita alas, mutta kesä tuli uudelleen ja T-paitakelit sen mukana. Tosin en uskalla alkaa T-paitailemaan, kun flunssa tuntuu edelleen olevan kurkkimassa nurkan takana.

Vaihtoprojektit edistyvät ja lankapaketteja tulee ja menee. Pakettien availu on tosi kivaa puuhaa. Huomenna on taas jättisuperhypersuuri kirppis, viikonlopun kohokohta.

Blogin mukana tulee näköjään joku tyhmä popup, jonka meidän killeri kyllä tappaa heti, eli en huomannutkaan sitä ennenkuin tänään. Osaisiko joku auttaa, mistä se tulee, laskuristko vai tuosta tilastohärvelistä?

1 kommentti:

Lankakomero kirjoitti...

Ei tule mulle mitään popupia, Operalla olen liikenteessä. Tuo kesävaatteiden vintille vienti syksyllä on kyllä varma keino saada intiaanikesä aikaiseksi. Samoin käy keväällä talvivaatteiden kanssa eli takatalvi tulee heti. Olenkin jo useana keväänä pitkittänyt juuri tästä syystä talvivaatteiden vintille vientiä, ei pidä innostua liian aikaisin.