perjantaina, lokakuuta 14, 2005

Testataan uutta Picasaa

Latasin juuri uuden Picasan, kun huomasin, että nyt voisi kuvat siirtää Bloggeriin ilman Hellon välikättä. Mutta jotenkin tämä on vielä vähän vaikeaa :-(. Ei jotenkin ihan toimi niinkuin haluaisin, mutta ehkä tämä vielä tästä.

Kuvassa Distant Knitterille menneet sukkavaihtosukat, jotka uskallan nyt näyttää täälläkin, kun kuva oli ilmestynyt blogiinkin. Kuvio on hyvin yksinkertainen HAC:in kesäkuun kuvio, joka sopii hyvin pätkävärjättyyn lankaan.
 

Sukkavaihtosukat
Koko: 38
Lanka: Sockina Colori
Malli: HAC kesäkuun kuvio
Puikot: 2,5 Pony Pearls testikäytössä

Nyt kokeillaan, tuleeko tästä mitään ... jännitystä ilmassa, taraa taraa ja lähetetään! Posted by Picasa

3 kommenttia:

DistantKnitter kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
DistantKnitter kirjoitti...

Kiitos tuhannesti! Sukat ovat IHANAT, ja jalassa tällä hetkelläkin! Kiitos puikoista ja silmukkamerkeistä, nappiosuma magic loop -kärpäsen pureman saaneelle. Ja pikkusukatkin tulevat tarpeeseen, saan työavaimet perään eikä aina tarvitse etsiä jokaista laukun pohjalta. Kiitos! Olen iloinen!

Niin, ja mikä muuten on HAC? Malli on hyvä, voisi kokeilla itsekin!

Stricker kirjoitti...

Kiva että tykkäät ja kiitos kivan puuhan emännöinnistä! Magic looppia on munkin pakko kokeilla jossain vaiheessa.

HAC eli Handarbeitsclub on täkäläinen käsityöfoorumi, linkki löytyy sivupalkista, josta löytyy kuukauden sukkaohje. Forum, Stricken, Sockenmuster des Monats. Kivoja ohjeita ihan ilmaiseksi saksan kielellä, usein mallipiirroksen kanssa, joten ei tarvitse pelätä vierastakaan kieltä. Muutenkin löytyy mieletön määrä erilaisia ohjeita Anleitungen kohdasta.