sunnuntaina, lokakuuta 02, 2005

Nimda ja poncho

Sain kuin sainkin syyskuun puolella sekä Nimdaliivin että Aino-ponchon valmiiksi. Syyskuun kulutetuksi lankamääräksi tuli näin ollen ennätykselliset 1207g, mikä ei ole ihme, kun puolet määrästä on Isoveljeä ja Ainoa.

Ainoponchon kanssa oli vähän taistelua, kun en meinannut saada reunaa millään suoraksi. Virkkasin siihen jo reunustakin, mutta sekin rullautui, joten ei auttanut muuta kuin purkaa virkattu osa ja päättelykierros ja neuloa ainaoikeaa tilalle. Ja Isovelihän minulta oli loppunut jo viimeisillä riveillä, joten hullunrohkeanatein ainaoikein samanvärisestä 7 veljeksestä. Ja yllättäen eroa ei huomaa muuten kuin katsomalla tarkkaan oikein läheltä. Olen oikein tyytväinen ponchoon. Liivistä joudun vielä jännäämään kokoa, kun sen saaja saa sen vasta syntymäpäivänään tiistaina. Mutta anoppi arveli kyllä koon olevan sopiva.


Nimda läheltä. Lanka itsekeritty: 5 säiettä; vaaleansininen, vaaleanvihreä, kaksi eri keltaista ja beige, materiaaleina pellavaa, puuvillaa, villaa ja keinokuitua. Posted by Picasa


Nimda-liivi
Ohje: Ulla
Koko: L aika reilusti prässättynä, jotta sopii vähän reilummallekin
Lanka: Itsekeritty, kts. yläkuva
Puikot: Ööö  Posted by Picasa


Ainoponcho
Ohje: Vilukissan poncho-ohje ja Lindan poncho-ohje sovellettuina ja yhdistettyinä ja omaa sävellystä mukana
Lanka: Isoveli, Aino ja 7 veljestä
Puikot: 5; 5,5; 4,5  Posted by Picasa

Nyt onkin se ihana tilanne olemassa, että saan taas kutoa sitä mitä haluan. Joulu kylläkin tulla jollottaa jo kovaa vauhtia, mutta eiköhän tässä ainakin sivussa kerkiä muutakin kutomaan. Sukkaprojektit edistyvät hiljalleen ja sieltä tulee pian valmista.

Pony Pearlsit ovat puikkoja jenkkilästä, metallia sisältä ja muovia ulkoa. Kuvaakin olin ottamassa, mutta kamerasta loppuivat patterit :-(. Ovat muuten oikein kivoja. Laitan kuvaa niistä ja toisesta tilaamastani kirjasta kun kerkiän. Lankatilauksia on myös tulossa kahdestakin paikasta, joten niistäkin varmaan lähiviikkoina kuvia. Ja vaihtokaupat ovat lähteneet kivasti käyntiin. Olo on kuin pienellä lapsella joulua odotellessa :-).

3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Jihuu! Tätä minä olen odottanutkin ja käynyt vilkuilemassa. Että joku on halunnut tehdä minun suunnittelemani neuleen ja siitä tuli vielä noin upea! Värit ovat tosi persoonalliset ja harmooniset.=)

Stricker kirjoitti...

Ninni: Juu, tuli vihdoin valmiiksi vaikka aika kauan kestikin. Oli niin paljon "pimeäneulomisaikaa", jolloin liiviä ei voinut tehdä :-). Ohje oli kiva ja mallineule myös, kiitos Ninni kivasta ohjeesta!

Kati kirjoitti...

Ihana tuo poncho! odotan että huomenna mahd. tulee mun tilaamani langat, jotta mä pääsen ponchoni kimppuun!!!