torstaina, helmikuuta 16, 2006

Ei oo kerrottavaa :-(

Ihan vain lyhyt hengissäoloilmoitus kisaamisen ohessa, että huomaatte, että kyllä täällä tikutellaan vieläkin. Vajaan viikon vatsataudista on toivuttu ja kutominenkin edistyy taas. Tauti kyllä aiheutti monen päivän tauon kutomisiin, mikä oli varsinkin hamsterikuukauden ja olympialaisten takia kurja juttu :-(. Mutta nyt ollaan taas kunnossa ja puikot heiluvat. Kepleristä ovat valmiina hihojen palmikko-osat ja helman palmikkokin valmistunee tänään ... kun noita katseltavia kisalajejakin riittää :-). Kisoja on tullut katseltua enemmän kuin laki sallii ja on ollut kyllä tekemistä saada pieni mies aktivoitua niin, että äiti saa rauhassa katsoa kisoja ja kutoa.

Jos kaikki sujuu hyvin, valmistuu Kepler jo ennen olympiatulen sammumista ja pääsen tekemään Samos-topinkin valmiiksi ennen seuraavan kuun alkua ja hamsterikuukauden päättymistä. Hankintojakin olen tehnyt kutomiseen liittyen ... hei, hamsterit, ei tarvitse pelätä, ei ole lankaa ;-) ... ja Hongkongista on tulossa 36 settiä erilaisia ja erikokoisia bambupuikkoja pilkkahintaan ... postikuluineen karvan verran yli euron per setti tai kappale :-). Kiitos vaan vinkistä kilteille kanssabloggajille!

Nyt odottelemaan yhdistetyn joukkuekisaa ja tekemään palmikoita ... oletan, että jompi kumpi kotimaistani voittaa kultaa ja toivottavasti toinenkin pääsee mitaleille!

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hei, mistä saa bambupuikkoja noin edullisesti? Pääsin juuri aidon puun makuun ja mieli tekisi uusia koko puikkovarasto.

AnneV kirjoitti...

Nimimerkki "huolestunut lähimmäinen" täällä kyselee, onko tauti alkanut jo helpottaa; toivottavasti on. Vai pisteletkö olympianeuletta? Vai onko jotkut muut tyhmät asiat menneet neulomisen edelle?

Stricker kirjoitti...

kvilla: sorry, että vasta nyt vastaan, mutta olympialaiset ovat sekoittaneet päivät täysin. Puikot ovat ebaysta ja myyjän nimi on joycesupershop . En ole vielä omiani saanut, mutta ne ovat juuri niitä samoja, mitä muut bloggaajat pvat kehuneet maasta taivaaseen.

annev: kiitos "huolestuneen lähimmäisen" huolenpidosta :-). Ihan joo olen niin olympialaisten huumassa, sekä penkkiurheilullisesti että kutomisteknisesti, etten kerkiä bloggaammaan. Ja koska valmista ei ole vielä, en ole kiirehtinytkään bloggaamaan. Muita kiireitäkin kyllä on, enkä vieläkään tiedä varmasti siitä Creativasta ... vielä kyllä näyttää hyvältä.