maanantaina, helmikuuta 06, 2006

Ensimmäiset hamsterityöt

No nyt sain vihdoin avattua grammakulutukseni Lankahamstereissakin, yhteensä ruhtinaalliset 215g. Oikein kyllä hävettää antaa sinne tuollaisia mikkihiirilukemia, kun siellä kutovat parhaimmat kuin hatusta sellaisia kilon tuloksia! No, tärkeintähän on saada grammoja pois ja olla ostamatta lankaa ja se kyllä täyttyy näilläkin tuloksilla.

Ja arvatkaas mitä: Bob valmistuu varmaankin huomenna! Kuvia saatte kyllä odottaa ehkä jopa viikonloppuun, koska armas mieheni haluaa itse kuvata ukon, jotta kuvista tulee kunnollisia ja hän joutuu tekemään pitkiä päivä koko viikon. Kyllä olen onnellinen, kun ukko on valmis, vaikka se loppujen lopuksi onkin ollut aika mielenkiintoinen projekti. Olen huomannut, että osaan tehdä tuollaisia hahmoja ja että niitä saa hyviäkin, kun jaksaa tehdä työn huolella. Työkalujen väsääminen on varsinkin ollut hauskaa puuhaa. Ja me olemme katsoneet koko ajan teemaan sopivaa sarjaa DVD:ltä, nimittäin tätä.Toinen tuotantokausi on juuri menossa ja kolmaskin on jo tilattu.

Olympiakuume alkaa nousta, mutta toivottavasti ei ihan kirjaimellisesti, sillä pieni mies on kipeänä taas kerran :-(. Nenä ihan tukossa ja surkeana, suurin huvi on istua äidin sylissä ja estää kutominen :-(. No, tämä on tätä tämä talvi ja eiköhän tästäkin selvitä taas aika lievällä sairastuksella. Olisi siitä se etu, ettei todellakaan tarvitsisi miettiä uloslähtöä kisojen aikaan, mutta toisaalta pienen miehen viihdyttäminen koko ajan sisätiloissa on aika haastavaa puuhaa :-O. Onneksi lukeminen on nykyisin suosittua puuhaa ja kirjoja hyllyt täynnä, mutta siinäkään hommassa en oikein saa kudotuksi :-(.

Yritin muuten laitella nappeja blogiin saamillani neuvoilla ja totesin, että minun ongelmani on, etten saa Picasalla niitä nappeja näkyville, vaikka ne ovat minulla talletettuna koneella :-(. Voi elämän kevät! Ja juuri kun tajusin miten se tehtäisiin! Vaikea vähän sellaista saattaa blogiin näkyville, mitä ei ole olemassa :-(. Voi että on kivaa olla tietokoneuuno :-/.

HREF='http://photos1.blogger.com/blogger/1407/813/1024/KAsukat1.jpg'>
 

Kool Aid -unisukat
Lanka: Kooli Nalle
Puikot: 2,5
Malli: lyhyt perusmalli tiimalasikantapäällä Posted by Picasa

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Picasassa on sellanen blog This! nappi, jolla voi lähettää sen kuvan blogiin. Sit meet blogiin ja klikkaat sitä kuvaa, että pääset arkistoon, otat osoiteriviltä sen kuvan sijainti-osoitteen ylös ja sit käyt laittamassa sen napin templatessa paikalleen.. niin mä oon tehnyt ja toimii ok. Sen napin pitää vaan olla valmiiks tarpeeksi pieni että ei näytä omituiselta.. ja sen napin oon tehnyt kyllä Photoshopilla ekaks valmiiksi.

Tiina kirjoitti...

Eihän sun tartte käyttää Picasaa noihin vaan voit käyttää Bloggerin omaa kuvajuttua. Eli kuva on omalla koneella, kirjaudu Bloggeriin, valitse create new post (vai mitä siinä lukikaan) ja sen laatikon ylälaidassa, johon se blogitarina kirjoitetaan, on kuva, johon tulee teksti Add image kun menet sen kuvan päälle hiirellä. Napsauta sitä ja avautuu toinen ikkuna jossa voit viitata jonkin toisen sivun urliin tai oman koneesi tiedostoon ja näitä voi laittaa kerrallaan useita.

Jos tätä postausta ei julkaise, näitä linkkejä voi käyttää esim sivupalkin nappuloissa tms, mutta samoin voi kuvia julkaista tavallisessa blogipostauksessa.

Puuh, tulipa pitkästi, ymmärsitköhän?