torstaina, helmikuuta 02, 2006

Minua lahjotaan

Olenkohan minä ollut kiltti vai mitä, kun kahden päivän aikana on tullut 3 neulontaan liittyvää pakettia, joita en ole itse tilannut mistään!
 

Neulova Ystäväni lähetti minulle "kirjeen" ja sen sisältö oli tämä. Olettekos ennen nähneet tällaisia kirjeitä :-)?!? NY on vakaa akryylinvastustaja ja koska tietää minun kutovan kaikkea langan muodossa olevaa, sain kaikkea kivaa. Eniten on valkoista Svarta Faret Freja -lankaa, jota minulla on jo puoli kiloa sinisenä. Näistä kahdesta kehittelen jotain suomalaisen väristä joko itselleni tai pienelle puolisuomalaiselle perheessämme. Muista langoista keksin myös varmasti jotain kivaa ja niissä on myös paljon minun värisiäni lankoja. Wawyttaakin saattaisi, vaikka ennen joulua niitä tulikin tehtyä enemmän kuin urakalla. Mutta niinkuin aina, ei suutarin lapsella ole tässäkään tapauksessa kenkiä eli minä eikä kukaan muukaan perheestä emme saaneet sellaista.

Hamsterikuukausi alkoi myös eilen ja olen tietenkin taas mukana. Aloitinkin eilen jo helpoilla grammoilla ja teen aluksi NY:ltä saamistani Marks & Kattensin pompulalangoista itselleni huivin. Toista kerää on jo siihen kudottu. Aloitin myös itselleni sukat värjäysoperaationi tuloksesta ja harjoittelen niihin tiimalasikantapäätä. Ja jotta ei olisi kahta ilman kolmatta, aloitin yöllä myös itselleni ranteenlämmittimiä Uten ohjeella. Hän on muuten se henkilö, joka lähetti minulle sen seuraavassa kuvassa näkyvän Handspindel:in ja on myös Handarbeitsclub:in perustaja.

Minä annan muille kisailijoille kuitenkin reilusti tasoitusta ;-), koska jatkan edelleenkin päätoimisena Puuha-Peten täyttämistä ja kasaankursimista. Todella hidasta hommaa ekä loppua ole vielä lähellekkään näkyvillä, mutta jos jaksan jatkaa yhtä hissuksiin ja huolellisesti, tulee siitä kyllä vaivan arvoinen.

Olympialaisiinkin ilmoittauduin jo monta päivää sitten valtavan joukkopaineen takia, mutta en ole vieläkään ilmestynyt listalle :-(. Saas nähdä, heitetäänkö minut kohta täältäkin pihalle heittiöronttina! Mutta kyllä minä ihan oikeasti olen ilmoittautunut koko kisaankin!

Sivuhuomautuksena voin kertoa, että siivosin eilen ja tänään kodin kauniiksi ja että eilen illalla meillä oli jopa pullan tuoksua ilmassa! ja nyt painun tekemään Spaghetti Bolognesea. Ehkä minussa on vielä toiveita kasvaa hyväksi kotiäidiksi :-). Posted by Picasa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Good design!
[url=http://uqtuughg.com/tety/iuwe.html]My homepage[/url] | [url=http://alhktijj.com/tkmw/tlbm.html]Cool site[/url]

Anonyymi kirjoitti...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonyymi kirjoitti...

Well done!
http://uqtuughg.com/tety/iuwe.html | http://axzjjzpu.com/koki/vsez.html