torstaina, helmikuuta 02, 2006

Vielä meemi ja napeista

Terde meemitti minut ja pakkohan sitä on vastata. En kyllä huomannut viestiä kommenteissa, mutta lukiessani suosikkejani (juu, olen vain kolme sivua jäljessä suosikeissani, kun ei ole aikaa riittävästi lukemiseen) huomasin meemityksen.

Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen.
Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä.
Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.

Päällä on eriparia olevat alusvaatteet, niinkuin melkein aina, pitkähihainen raidallinen T-paita, itsetehty 7-veljestä-palmikkoneule (on muuten ihan liian kuuma meidän tämänhetkiselle sisälämpötilalle, mutta olen liian laiska vaihtamaan sitä ohuempaan), harmaat verkkarihousut ja itsetehdyt Bremen-kuvioiset villasukat, jotka on esitelty joskus kesällä. Korviksia 5kpl, vihkisormus ja kello, kaulassa kultaketju ja siinä kärpässieni-riipus.

Enkä haasta ketään erikseen, koska olen taas ainakin kaksi viikkoa jäljessä meemin kulusta.

Nappiasiaan suuri kiitos avusta Ziinalle, Tiinalle ja Susannalle! Ehkä minäkin titokonepääsiäiskäsi nyt osaan napata muiden nappeja ja ehkäpä jopa tehdäkkin oman napin. Palaan asiaan heti kun kerkiän.

Ei kommentteja: