tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Välipäivitys

Sain vihdoin laitettua nappeja tänne blogiin, kiitos tuhannesti Tiina! Enhän mä ole koskaan aiemmin käyttänyt Bloggerin kuvatoimintoa ja kyllä olikin helppoa! Taidan heittää Hellolla ja Picasalla vesilintua ja laittaa kaikki kuvat Bloggerilla. Kaikkea sitä oppii, kun vanhaksi elää :-).

Bob on paria työkalupidikettä vaille valmis. Silmät ja varsinkin suu olivat yhtä hel ... sinkiä ja niitä tehtiin ja purettiin ja tuunattiin, eikä ne vieläkään ole täydellisiä, mutta ei jaksa enää :-(. Aloitin eilen Samos Lollipopista Pirkan ohjeella toppi-liiviä, jota toivon voivani käyttää kesällä toppina ja kylmemmällä ilmalla ohuen puseron tai pitkähihaisen T-paidan kanssa liivinä. Alku oli hankala, kudoin kaksi kertaa puoli kerää ja jouduin purkamaan kaiken, kun en ollut lukenut ohjetta kokonaan :-(. Teen nääs kaiken yhdessä osassa pyöröpuikoilla.

1 kommentti:

AnneV kirjoitti...

Ai, sulla on sitten ihan päinvastaisia kokemuksia kuin mulla. Mä tykkäsin kuvien lataamisesta Hello-ohjelmalla, kun siinä pystyi heti napsimaan kaikki ne kuvat, joita halusi ladata ja sitten vielä pystyi laittamaan ne kerrasta tiettyyn järjestykseen. Bloggerin kuvat taas mulla menee ihan miten sattuu. Jos väliin kirjoittaa tekstiä, niin se menee väkisinkin kuvien päälle, ja sitten vielä ne on aina väärässä järjestyksessä.

Mulla vaan lakkasi Hello toimimasta jonkun päivityksen jälkeen enkä monista uudelleenlatauksista huolimatta saanut sitä toimimaan uudelleen. Grr.

Joo ja vielä niistä messuista: mä tosiaan guuglasin ne ja kattoin ajankohdan ja tietysti paikankin... mutta sitten kun rupesin naputtelemaan tekstiä blogiini, sinne tuli väkisinkin Düsseldorf. Kyllä mä sitä vähän oudoksuin ja aattelin, että meniköhän tää nyt ihan oikein. Heh.