lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Alkuvuoden kujeita

No nyt minäkin uskaltauduin uuteen Bloggeriin ja ainakin vielä näyttäisi siltä, ettei koko systeemi räjähtänyt käsiin, mutta kyllä tässä vielä varmaan sattuu kommelluksia matkan varrella. Ulkonäköäkin on tarkoitus jossain vaiheessa piristää, kunhan vaan löytyy aika sellaiseen.

Pyhät ja lomat on vietetty ja mieskin menee töihin maanantaina ja rauha palaa taloon :-). Poika olikin jo pari päivää tällä viikolla tarhassa, jotta vanhemmat saavat nauttia rauhallisista aamiaisista ja aamupäivistä, jotka ovat nykyisin harvinaislaatuista herkkua.

Olin ollut aika kiltti viime vuonna ja paketeista tuli kivoja lahjoja, mutta niistä tarkemmin vasta myöhemmin, kun saan otettua vähän valoisampia kuvia. Lahjoja tein tänä vuonna kutoen tosi vähän, koneella kirjoen vähän enemmän ja niistä myös myöhemmin enemmän, koska yhtä lahjaa ei kuulemma ole vielä avattu ja sen saajat vakoilevat tätä blogia :-).

Anoppi käyttää mielellään minun kutomiani sukkia ja saikin paketissaan Lana Grossan langasta kudotut sukat ja taivaallisen pehmeästä Onlinen Linie 9 Multidream -langasta tehdyn kapean huivin. Lanka oli mielettömän pehmeää, kaupassa sanoivatkin kutsuvansa sitä kissalangaksi, mutta aika liukasta kutoa.Suunnitelmia on uudelle vuodelle kovasti:
-laihdun paljon ja kasvatan kuntoa
-käytän vain varaston lankoja
-kudon joka kuussa kilon lankoja (oli jo tämän vuoden tavoite, mutta muutto, sairastamiset ja kirjontakoneen saapuminen sotkivat suunnitelmat)
-kudon joka kuussa yhden vaikeamman sukkamallin
-opettelen uusia tekniikoita
-ompelen ja kirjon myös säännöllisesti
-kirjaan ylös kutomisiani tarkemmin (viime vuonna oli kierrevihko huonolla käytöllä)
-bloggaan ahkerammin
-enkä aio sairastaa tänä vuonna koko aikaa ... vielä on koko perhe terveenä!

Pikkuisen harmistustakin on näin vuoden alussa: SNY-kierros ei ole minun osaltani päättynyt kunnolla vieläkään, enkä tiedä vieläkään, kuka minun parini oli :-(. Viimeisessä saapuneessa kirjeessä lupailtiin vielä päätöspakettia ja tietenkin sitä paljastusta, mutta sitä ei ole saapunut. No, katsellaan onko se mennyt hukkaan vai jäänyt lähettämättä joulukiireitten takia.

Seuraavalla kerralla enemmän kuvia lahjuksista ja valmistuneista töistä. Varsinkin kuvaa kietaisuneuleesta tahdon näyttää mielelläni, koska olen neuleeseen harvinaisen tyytyväinen. Tilastoja pitää myös laittaa ajan tasalle ja laskea vuoden kokonaiskulutus, joka kyllä ei valitettavasti ollut aiotun kokoinen.

4 kommenttia:

akka kirjoitti...

Todella ikävää, ettei sun SNY ole toiminut sovitulla tavalla :( Toivottavasti kuitenkin viimeinen muistaminen tulee piakkoin...

Anonyymi kirjoitti...

Kääk!! Apua! Pakettia ei sis ole vielä näkynyt???? Kieltämättä se lähti vähän myöhässä, pyysin toista postittamaan sen puolestani. Selvitän tilanteen nyt hetipaikalla postittajan ja postin kanssa - täytyyhän se lähetys saada perille ja heti!

ihan kauhean pahoillaan oleva vielä hetken SNY

Kristel kirjoitti...

Kas, olin ajatellut mailata SNY:lle ja tiedustella asiaa tänään, mutta näemmä tilanne on hoidossa. ;) Toivottavasti paketti löytyy! Itselläni tuossa pari vuotta takaperin yksi lankalähetys katosi juuri jouluruuhkan jaloissa viikkokausiksi ja aineellistui sitten salaperäisesti alkuvuodesta.

Stricker kirjoitti...

akka: asia alkaa selvitä eli no hätä

SNY: no hätä, kyllä jaksan odottaa ja parempi myöhään kun ei silloinkaan

kristel: posti on kyllä kulkenut nyt viime kuukausina hävyttömän hitaasti muutenkin ja ainahan niitä paketteja välillä häviää. Hienoa, että paketti kuitenkin löysi perille,varsinkin kun oli tuollaista kallisarvoista sisältöä :-).