maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Paketti tuli!

Hyvää kannattaa ehdottomasti odottaa ja tälläkin kertaa minun rakas SNY:ni osui paketillaan aivan nappiin! Paketti oli todella kovaonninen ja odotutti itseään monesta eri syystä, mutta tärkeintä on, että nyt se on täällä ja sattui piristämään sateisen surkeaa päi. Kiitos rakas SNY! Ja kaikkein eniten tietenkin jännitti, kuka jännittävien pakettien takana oli. Sen verran olin arvellut, että ystävä olisi "blogituttu" ja vakiblogaaja ja niinhän se olikin. Minun SNY: ni asustelee täällä .

Ja sitten ihanan paketin sisältöön: ystäväni oli lukenut blogiani tarkasti ja tiesi, että minä tykkään ihan tavallisista Novitan langoista, kun en pääse niihin kovin helposti käsiksi. Näita colori- ja raitalankoja en ollutkaan ennen päässyt kutomaan ja ne pääsevätkin pian puikoille ja sukiksi. Ja ystäväni yritti aivan selvästi saada minua myös ihastumaan muistakin ihanuuksista ja kyllä Debbie Blissin Cashmerino Aran onkin iiiiiihanan pehmeää! Pitääköhän minunkin alkaa tutustumaan noihin kaikkiin ulkomaitten ihanuuksiin?!? No, yritetään selvitä ensin Lankahamstereista sortumatta :-). Paketissa oli myös kaksi Pentikin jouluista pyyhettä ja ne pääsevät odottamaan ensi joulua. Ja sitten minun hemmotteluuni minun lempimerkkiäni Lumenea suojaavaa käsivoidetta ja kiinteyttävää vartaloemulsiota, molemmat enemmän kuin tarpeeseen.


SNY-kierros oli tosi kiva ja lähden myös mukaan uudestaankin. Tosin näin heti edellisen kierroksen jälkeen ei vielä ollut potkua osallistua seuraavaan kierrokseen, kun muutenkin on kaikenlaista hässäkkää tulossa. Kiitos vielä kerran Kristelille emännöimisestä!

Sitten sitä luvattua valmistuneitten kavalkaadia. Olin paksua liiviä tai slipoveria vailla ja varastoista löytyikin sopivaa lankaa.

Tondo-liivi
Malli: Annika 2/05 Malli 17 ilman hihoja ja vähän tuunattuna
Lanka: Online Linie 60 Tondo, täyttä villaa
Puikot: oliskohan olleet 9 ja 10, kuitenkin reilusti suositusta pienemmät
Ohjeessa pusero oli pitkähihainen ja aika lyhyt, mutta minun tämänhetkisillä kiloillani eivät kovin lyhet todellakaan ole sopivia, joten pidensin mallia. Ja jo aika pian tuli selväksi, ettei lanka tulisi riittämään ja manasin itseäni, etten ollut ostanut sitä aikanaan enemmän. Joten suunnitelmaan muutos ja malli liiviksi. Liivistä tuli ihan kiva, tosin tämän talven lumet on varmaankin koettu, mutta ensi talveksi sitten ja sitten toivon olevani sellaisessa kunnossa, että liivi istuukin paremmin.


Langan jämistä tein ihan tavalliset rannekkeet ilman peukaloa lämmittämään särkeviä ranteita ja sormia. Ja olen ottanut tehtäväkseni hävittää pienet jämät niin hyvin kuin mahdollista ja tämän langan kanssa se onnistui loistavasti: ihan pieni nöttönen pääsi huovutettavien lankojen sekaan. Nyt kun vielä muistaisi, että lanka on täyttä villaa ja käsinpestävää, ettei liivi kutistu nukelle sopivaksi!


Lumet oli ja meni, saatiinhan niistä nauttia tänä talvena jo 5 päivää! Poika oli onnessaan päästessään edes vähän laskemaan mäkeä kelkalla ja tekemään elämänsä ensimmäisiä kunnon lumiukkoja. Minä sain lääkäriltä määräyksen aloittaa uuden harrastuksen, sauvakävelyn, ja yritän etsiä nyt sopivaa kurssia, jotta pääsen alkuun.

Puikoilla on edelleen sukkia, sukkia ja vielä kerran sukkia ja ensimmäinen pari valmistuu varmaan ihan lähitunteina. Ensin täytyy vähän surffailla ja etsiä halvinta paikkaa, josta saan tämän sarjan kaikki ilmestyneet osan DVD:llä. Ostan vain harvoin sarjoja ja elokuvia, joita mies ei halua missään tapauksessa katsoa, mutta tämä sarja tuntuu niin kivalta, että se on pakko saada.

3 kommenttia:

isrik kirjoitti...

En usko, että tarvitset sauvakävelyyn kurssia. Kaveri, joka kävelee myös on tärkeä. Silloin tulee lähdettyä. Googlaa sauvakävely niin löydät ohjeita. Ainakin Suomen Ladun sivuilla on ohjeita ja olikohan Exelilläkin jotain. Onnea uudelle harrastukselle :)

Stricker kirjoitti...

isrik: kiitos vinkistä, mutta minä olen sellainen, että tahdon tehdä kaiken "oikein" ja oppia heti sauvakävelynkin kaikkien taiteen sääntöjen mukaan :-). Mukavia ohjeita noilta sivuiltakin löytyi, mutta kurssinpoikastakin taitaa löytyä aika läheltä.

kotoko kirjoitti...

Kiitos! Pipot on kieltämättä onnistunu, jotain positiivista edes.

Tuolla tuo lapanen oottelee että saako purkutuomion (jos sen enää voi ees purkaa!) vai mitä.. ;)