keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Ihan tavallista sukkaa pukkaa

Niinkuin jo edellisissä postauksissa lupasin, valmistui taas pari sukkia. Ihan tavalliset Toe-Up:ina tiimalasikantapäällä tehtyt sukat, edelleenkin tahmeahkoilla 2,5 ruusupuupuikoilla kudottu ja lankana NY:ltä saatu jämä Nalle-coloria. Ja sukat tulevat ihan minulle itselleni ja olen niihin oikein tyytväinen. Ja värit ovat juuri minulle sopivat ja tällä kertaa colorikin käyttäytyi mukavasti. Onko muuten niin, että Nallen eriväriset coloreissa on värjätty pätkät eri tavalla? Minun mielestäni niistä tulee erilaisia kuvioita samalla silmukkamäärällä ja samalla puikkokoolla. Tässä ja edellisessä colorissa, taisi olla se ruskea, ovat kuviot kulkeneet mukavasti, kun taas vanhassa puna-kelta-kukertavan-kikertävässä tuli ihan mitä sattuu sahalaitoja ja vielä eri lailla molempiin sukkiin. Epäilisin näissä viimeisissä olevan lyhyemmät väripätkät.

Huomenna sitten alkaa kova koetus, Lankahamsterit ja minä kuulun siellä alaosastoon numero 6 . Tosin ei kuukausi ilman uusia lankaostoksia pitäisi olla mikään ongelma, sen verran paljon lankaa minulla on bunkkeroitu käsityöhuoneeseen. Taktiikkana on paljon-paksuja-lankoja-pois ja ei-mitään-turhaa-krumeluuria eli tasaisen tappavaa ja helppoa neulottavaa, tosin alahuomatuksena on kein-kampfstricken kipeitten käsien takia.

Pysykää muuten linjoilla, sillä huomenna on blogin vuosipäivä ja kilpailun aika.

Sorry haamuilu: Edith-täti kävi kylässä, kun lisäsin Omituisten Ompelijoitten napin.

4 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Hienot sukat Nallesta! Minulla taitaa olla samaa väriä jemmassa, joten taitaa miesi saada samanlaiset.

Ehkä siihen sahalaitojen muodostumiseen vaikuttaa myös se miten muista langoista erottuva se kasautuva sahalaitalanka on. Vielä pahempaa tietysti on jos on kaksi räikeää väriä jotka aina sattuvat päällekkäin (vrt. meikäläisen uutukaiset Sisu-sukat).

Tuota tekojalkaa olen kadehtinut jo pitkään!

carita kirjoitti...

Nätit sukat !
Minulla Nallesta tulee aina jotain epämääräisiä, suttuisia kuvioita :(

Pilvi kirjoitti...

Mulla on kanssa samanlaisia kokemuksia Nallesta, että outoja kuvioita ja muitakin väriläiskiä on tullut keskelle sukkaa. Toi väri näyttää kuitenkin hyvältä... ja nyt alkoi tietysti tehdä hirveesti mieli hankkia just tota väriä... pakko varmaan lähteä heti kauppaan ja huomenna sitten alkaa ryhtiliike!

Stricker kirjoitti...

mennahuu: kiitos kehuista! Musta noitten sahalaitojen muodostumisessa ei ole oikein mitään sääntöä, tulee miten haluavat. Toisaalta myös pienikin käsialanmuutos vaikuttaa tosi paljon, mikä on ihan ymmärrettävää, koska muutos tavallaan kertautuu joka kierroksella.
Juu tekojalka on aika näppärä ja sainkin sen muistaakseni postikuluineen reilusti alle 10 eurolla ebaysta.

carita: kiitos kehuista. Minä kudon kaikki sukkani noista ohuehkoista langoista, joihin Nallenkin lasken, 56 silmukalla, ja yleensä aina tulee aika hyviä kuvioita, tosin se puanisen kikertävän-kukertava oli vähän oudompi.

pilvi: saakohan tuota väriä vielä?!? Minä olen todellakin saanut sitä vajaan kerän jo ainakin vuosi sitten. Väriyhdistelmä on mustakin tosi kiva ja kaikki juuri mun värejä. Minä tosiaan kudon omani 2,5 puikoilla, 56 silmukalla.