torstaina, tammikuuta 11, 2007

Miltäs näyttää?

Sain vihdoin inspiraation muuttaa blogin ulkonäköä (siis toisinsanoen välttelen siivoamisen aloittamista kaikin tavoin :-) ). Olipas vaikea valita, eikä oikein mikään valmis blogipohja iskenyt heti silmään. Myöhemmin täytyy vielä opetella joitain hienouksia, mutta nyt ihan aikuisten oikeasti siivoamaan. Kertokaa myös, jos joku on aivan pielessä jollain muulla kuin IE:llä luettaessa. Ainakin omalla koneella näyttäis olevan asetukset aika hyvällä mallilla.

Pieni mies, josta on tullut oikeastaan jo iso poika, lopetti joululomalla päiväunien nukkumisen ja nyt on koko perhe vähän ihmeissään uudesta rytmistä. Minun ihana iltapäivärauhani on pois, nyyh! Joten nyt on sitten tehtävä kaikki hommat aamupäivällä tarhan aikaan, jos meinaa mitään järkevää saada aikaiseksi.

Kävin muuten eilen ensimmäistä kertaa piiiiiitkästä aikaa pitkällä kävelylenkillä ja totesin kuntoni olevan taas täysin kellarissa :-(. Sitä ne ylikilot ja pitkä sairastaminen teettää. Nyt on niin mielettömän kipeät lihakset, ettei meinaa sohvalta ylös päästä, eikä tilannetta auttanut yhtään parin illan töllöjumppa. Mutta kyllä tästä noustaan vielä ja vääntäydyn illalla jumppaankin.

4 kommenttia:

mennahuu kirjoitti...

Ihan hyvältä näyttää!

Sieltä se kunto vaan nousee pikkuhiljaa kun ei odota ihmeitä viikossa tai kahdessa.

Terveisiä tanssikurssilta, tunti polkkaa teki ihan terää eilen illalla. Joulukilot hyllyivät mukana pienellä viiveellä ja heti tuli ajatus muutaman kilon tiputtamisesta...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää!!

Helmis kirjoitti...

Hyvältä näyttää, mutta vaatii hetken totuttelua muistaa, mihin oikein tulee :).

juuli kirjoitti...

Kivan avaran näköistä täällä!