tiistaina, toukokuuta 17, 2005


Aah, vihdoinkin ihan kokonaan valmiina! Koko on 43 ja kyllä oli urakka kaikkinensa ja loppuaikoina tympäsi koko homma. Hierontaputkiloihin laitoin täytteeksi kolme kerrosta virkattua nauhaa, ja miehen mielestä sukat ovat miellyttävät ja jopa hierovatkin! Varsi on pitkä ja kuvassa kaksinkerroin. Lankana olivat Opal ja Regia. Ja minulle itsellenihän on yksi sukka jo valmis ja joskus pitäisi saada sille parikin, mutta ihan heti en kyllä ala urakkaan. Posted by Hello

4 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Tjaa-aa. Taitavat kuitenkin jäädä hierontasukat minulta toistaiseksi tekemättä. Palaan hankkeeseen varmaan jossain vaiheessa. Hyvältä näyttävät, ja kiva tietää että toimivatkin ;)

Carita kirjoitti...

Onpas hauskan näköiset sukat, mulla ei kyllä riittäisi kärsivällisyys tuollaisten tekemiseen ;)

Terde kirjoitti...

Hmmh, mitenhän noi sukat sitten hiarisee jalkapohjaa?näyyttävät mielenkiintosilta ;D

Miten ihmeessä nuo "rulat" kudotaan?- Terde

Stricker kirjoitti...

Ei tuota mallia nyt niin kamalasti kannata pelätä, varsinkin jos on tottunut kirjoneuleiden tekijä ja hallitsee hyvin monta lankaa ja paljon puikkoja tai tykkää muuten pienestä piperryksestä :-): Mulla vaan meinas mennä hermot, kun oli niin hidasta hommaa.

Se hierontaefekti perustuu varmaan siihen, että noi putkilot on siellä sukan pohjalla myökkyinä, mä vielä täytin ne aika koviksi. Ja ne kudotaan ihan yksinkertaisesti niin, että kudotaan säännöllisin väliajoin kahden puikon silmukat toisella värillä tietty matka ja sitten napataan uuden värin ekalta kierrokselta silmukat työn takaa ja neulotaan kahdelta puikolta kerrallaan silmukat yhteen. Vähän siinä tarttee aluksi malttia ja tuntuu, että puikkoja ja silmukoita on liikaa, mutta jälki oli kyllä siistiä ja tuota systeemiä voisi jossain muuallakin käyttää.