tiistaina, toukokuuta 03, 2005


Viikonlopun kahden kirppiksen saalis, vajaat 8 kiloa lankaa :-). Lauantaina löysin oikealla olevat pienet kartiot: kerässä 50 g ohuehkoa puuvillalankaa, joista teen taas omia lankasekoituksia ja suunnittelen jo kivaa kesäpaitaa pikkumiehelle. Isot kartio löysin sunnuntaina ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Jokaisessa vielä laput mukana, mitä lanka on syönyt. Ihania samettilankoja, muutama nauhalanka, suurin osa paljon puuvillaa mukana eli täydellisiä kesälankoja. Määrät vaihtelevat sadasta grammasta puoleen kiloon ja joitain lankoja on montaa eri väriä. Yhdistelymahdollisuudet ovat loputtomat. Ja arvatkaa paljonko molemmista löydöistä maksoin yhteensä??? Posted by Hello

7 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

En uskalla edes arvata. Kuitenkin aivan mielettömän vähän ja sitten me muut joudutaan oleen kateellisia. Paljonko?

Stricker kirjoitti...

Rohkeasti vaan arvaamaan, niin pääsen kertomaan maksamani hinnan :-)!

Se piti vielä sanomani, että langoissa on siis puuvillaa suurin osa, toki sekoitetta monissa mukana. Oli muuten parit ihanat pellavasekoitelangatkin, jotka tuntuvat tosi kivoilta. Parissa kartiossa villakin, mutta enemmän kesälankoja, joka sopii minulle loistavasti, kesäihminen kun olen.

KirsiÄr kirjoitti...

50 e on liikaa, koska hehkutat niin sulovilenmäisesti... Jos ottaa huomioon Saksan hintatason *mutinaa* ja sen että uusi paavi on saksalainen *lisää mutinaa*...Veikkaan 45 e

Stricker kirjoitti...

Ja mitenköhän se paavi mun lankahankintoihin vaikuttaa :-)?!?

Stricker kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Stricker kirjoitti...

Melkein unohdin tämän hintajutun paljastaa, ne pienet puuvillakartiot, yhteensä 800g maksoivat 4 erkkiä ja iso satsi, yhteensä noin 8 kiloa maksoi 12 erkkiä eli yhteensä 16 erkkiä!!! Eli niitä ei todellakaan voinut jättää kodittomiksi, vai mitä?!? Eikä tarvinnut edes paljoa tinkiä, kun kerroin molemmille myyjille haluavani koko satsin :-).

KirsiÄr kirjoitti...

Justjoo, arvasinhan minä: lankakateus iski,halvalla hyvää ja paljon. No, minä olin todella onnellinen löytäessäni pääsiäisenä kirppikseltä vanhaa Jaeger-lankaa 40 senttiä/kerä.