tiistaina, toukokuuta 17, 2005

Hierontasukat valmiit!

Vihdoinkin saan näyttää kuvan kokonaan valmiista hierontasukista. Kyllä oli hidasta hommaa, vaikka ensimmäisen prototyyppisukan jälkeen homma sujuikin jo paremmin ja nopeammin. Mutta oli nysväämistä monen langan ja aivan liian monen puikon kanssa. Ja tiimalasikantapäästä en tykkää jotenkin yhtään, eikä se ainakaan miehelle oikein hyvin istukkaan. Tosin syy saattaa tietenkin olla myös noissa omituisissa hierontapötkylöissäkin. Pääasia on kuitenkin, että miehelle sukat kelpaavat ja hän on niihin tyytyväinen. Toinen sukkapari eli sneakersukat tulivat vähän niinkuin siinä sivussa valmiiksi olohuoneen telkkarijutuissa ja pienen miehen touhuja seuratessa.

Anopin huovutettava reppu on edistynyt hurjaa vauhtia, kun lanka on paksua ja puikot kokoa 6. Itse reppu on jo valmis ja tekeillä ovat hihnat. Jäljellä olisi vielä kiristysnarun virkkaaminen ja sitten koneeseen ja siihen kaikkein jännittävimpään vaiheeseen. Hui, pelottaa kyllä jo vähän, mitähän siitä tulee! Huomenna yritän saada repun pesuun ja valmiiksi.

Aloitin seuraavaksi myös uudet sukat, koska ainahan nyt ainakin yhdet sukat on oltava kesken. Knitalong-kuvion kanssa jouduin pähkäilemään hetken, mutta sitten se avautui ja ensimmäinen varsi on puolessa välissä. Myös leikkipuistoneule oli toppi edistyi eilen muutamalla rivillä, tosin joutui välillä hiekkahyökkäyksen uhriksi.

En pysty millään päättämään, mitä aloittaisin seuraavaksi isommaksi työksi repun valmistuttua. Branching Out-huivi on jo listalla, mutta kaipaisin jotain isompaakin juttua. Ehkä suurimpana kandidaattina on Soleil pinkkinä versiona, mutta toisaalta myös jonkinlainen shrug:kin kiinnostaisi. Ilmaisia ohjeita löytyisi ainakin täältä. Soleil-topissa mietityttää vähän se seikka, että kaikki tähänasti näkemäni versiot ovat olleet povekkailla malleilla ja epäilen, näyttäisikö se minun päälläni tiskirätiltä :-O. Ja ponchoakaan minulla ei vielä ole. Joku puuvillalangasta tehty ohuehko kesäponcho voisi olla kiva.

Ja kohtahan on lupailtu myös uuden Ullankin ilmestymistä ja sieltä löytyy taas taatusti monta ihanaa juttua, jotka olisi saatava aivan heti puikoille :-).

Lisäsin muuten tuohon sivupalkkiin näkyville tänä vuonna ja erikseen tässä kuussa kulutetun langan määrän valmiina töinä laskettuna. Samoin sieltä näkyy valmiitten töitten lukumäärä ja kuinka monta niistä on valmistuneita sukkapareja. Motivointia itselleni ja todistusta siitä, että kyllä jatkuvasti kasvavasta lankavuoresta jotain valmistakin tulee :-).

3 kommenttia:

pirre kirjoitti...

hei ystäväni!
haastan sinut kirjameemiin. ole hyvä. kysymykset löydät blogistani.

pirre kirjoitti...

linkki meni väärin...tässä nimessä uudelleen. sorppa.

Glass kirjoitti...

Mitä ovat hierontasukat? Kuulostaa hyvältä joululahjalta ;)