tiistaina, toukokuuta 03, 2005

Lankahamstraus karkaa kohta käsistä!

Viikonlopun hamstrausten jälkeen omistan yli 40 kiloa lankaa!!!!!!! Mutta oli pakko ostaa, kun halvalla sai :-).

Oltiin kirppistelemässä molempina päivinä ja oli kivaa. Lauantain kirppari ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta löysin kivoja puuvillalankoja ja pikkumiehelle Fisher Pricen parkkitalon halvalla. Sunnuntain kirppari oli sitten suurin koskaan näkemäni ja se on kyllä silloin iso! Eikä me jaksettu eikä keritty edes kiertää sitä kokonaan puhumattakaan siitä, että olisimme voineet tutkia pöytiä tarkkaan pienen miehen kanssa. Hän oli kyllä tosi urhea, mutta tuollaiset reissut ovat aina tosi rankkoja.

Ja sunnuntaina oli tämän vuoden ensimmäinen hellepäivä, joten reissu oli senkin puolesta tosi kiva. Shortseissa ja T-paidoissa kuljimme ihanassa aurinkosäässä ja saimme vähän väriäkin talven kalventamiin ihoihin. Pikkumies oli tietenkin puettu ja rasvattu asiaankuuluvalla tavalla, eikä edes hänkään palanut yhtään. Väkeä oli paljon, mutta matkarattailla pääsi kuitenkin kulkemaan kivasti rivien välissä. Ja alueella oli kielletty uuden tavaran myynti, joten myyjillä oli joko oikeata kirpputoritavaraa tai keräilyjuttuja pöydillään, joka on aina paras yhdistelmä.

Mitäs kaikkea me ostettiinkaan: pienelle miehelle työkaluja, Duploja, vaatteita ja sitten tietenkin minun lankasatsini. Onneksi löydettiin langat ihan vasta lopussa ja sen jälkeen päätettiinkin mennä suoraan autolle, koska pienen miehenkin piti päästä vihdoinkin nukkumaan. Langat painoivat kartioineen 7,6 kiloa ja myyjä oli aikonut myydä ne yksittäin, mutta minä halusin tietenkin koko läjän :-). Hän teki minulle todella hyvän pakettihinnan ja niin kasvoivat varastot taas iloisesti. Kirppis oli kaiken kaikkiaan loistava ja ihme kyllä ei ostettu yhtään DVD-leffoja tai sarjakuvia, vaikka molempia oli paljon myynnissä. Nyt sitten vaan odotellaan saman paikan seuraavaa kirppistä, joka on kesäkuun puolessa välissä.

Kutonut olen keskeneräisiä töitä urheasti eteenpäin ja äitienpäiväsukat ovat pian valmiit. Toppikin on saanut muutaman uuden rivin hiekkalaatikon reunalla istuskellessa. Sormissa kutittelee aloittaa seuraavia projekteja, mutta yritän pitää keskeneräisten töitten määrän jotenkin hallittavissa.

Ei kommentteja: