torstaina, tammikuuta 05, 2006

Auttakee miestä mäessä!

 

Näille langoille pitäisi siis löytää järkevä käyttö. Yksiväristä luumu-Ainoa on 850g ja moniväristä, jota voisi käyttää tehosteena on 100g. Moniväristä ei ole pakko käyttää, mutta esim. viimeiseen malliin sitä voisi käyttää hapsuina.

Tavoitteena on joku käyttöneule ei-arkikäyttöön nyppyyntymisvaaran takia. Palmikot kiinnostaisivat, samoin takkimalli, mutta mallin pitäisi olla riittävän erilainen Roguesta, koska en tarvitse kahta samanlaista neuletta. Takki todellakin olisi se ensimmäinen ajatus, mutta toisaalta nuo pari puseromalliakin viehättävät kovasti.

Malleissa on kaikissa suunnilleen sopiva tiheys, joitten hienosäädön varmaan saisin tehtyä. Joittenkin suuri puuvillaosuus vähän mietityttää.

Auttakaa kiltit kanssaneulojat minua valitsemaan kaunis ja ajaton malli ihanalle langalle! Ja jos teillä on tiedossa joku muu superhyperhyvä malli Ainolle, otan myös vinkkejä vastaan ilomielin. Mielellään tietenkin nettivinkki, mutta eiköhän ystäväpiiri auta muittenkin ohjeitten hankinnassa :-). Posted by Picasa

Ei kommentteja: