maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Langat kerillä

Sain viikonloppuna aherrettua itsevärjätyt langat kerille. Lyhyet vyyhdit olivat melko yksinkertaiseia käännetyn ämpärin päällä, mutta pitkät vyyhdit vaativat kikkailua kahdella ämpärillä ja vieläkin oli vaikeaa. Mutta sen verran himotti päästä kokeilemaan lankoja, että kesti mielellään selkäsäryn ja homman hankaluuden. Onneksi on tuo kerijälaite!

Ja ensimmäisestä kerästä oli pakko aloittaa sukatkin, vaikka keskeneräisiä töitä on jo muutenkin paljon. Päätin vihdoinkin kokeilla Broadripple-kuviota ja se sopiikin oikein hyvin noihin lankoihin. Olen halunnut tehdä sillä kuviolla sukat jo vaikka kuinka kauan mutta aina on vaan tullut muita projekteja eteen.
 

Itsevärjätyt Kool Aid-langat kerittyinä ja ensimmäinen puikoilla Broadripple-sukiksi tulossa.

Muuten keskeneräisten töitten rintamaan ei kuulu paljoa uutta. Bob edistyy hitaasti mutta varmasti ja kohta ovat kaikki vartalon osat valmiina. Sitten alkaakin se oikea työ, kun pitää kasata nukke ja tehdä pikkupiiperrystä vaativat työkalut pidikkeineen :-/. Pitää ostaa vielä pehmeämpää täytettä, kun minun täytteeni on jotenkin turhan kovaa. Muutaman rivin on saanut myös unisukkakin lisää, mutta muihin töihin en ole koskenutkaan. Ompeluhommiakin olisi pakko tehdä, kun on taas muutamat housut lyhentämistä vailla ja pitäisi vihdoinkin saada pyöröpuikoille säilytyssysteemi. Posted by Picasa

5 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Tosi hyvännäköisiä keriä. Sukan varren alku on kaunis. Teetkö kuviota myös teräosan päällipuolella ?

sirpale kirjoitti...

Lankakeräsi näyttävät kauniilta.Jäin oikein ihailemaan.

Stricker kirjoitti...

Meri: Kiitos kehuista! Yleensä teen kuviosukissa kuviot laiskuuttani vain varteen, mutta tämän langan kanssa mietin, josko tekisin koko sukan verran. katsellaan matkan varrella, miten edistyy :-)

Sirpale: Kiitos, kiva, että silmää miellyttää! Minustakin tuli kivoja värejä, vaikka punaista olikin suhteessa tosi paljon enkä mikään suuri turkoosin ystävä ole. Jännityksellä odotan, millaisia sukkia noista teen ... kun vain kerkiäs aloittelemaan :-)

Susanna kirjoitti...

Ai kun ne on kivan näköisiä nuo kerät. Ja sukan alku näyttää hyvältä.

Stricker kirjoitti...

Kiitos Susanna! Värjäyspaja jatkaa kertomuksiaan jonkin ajan kuluttua. Nyt pitää treenata ja valmistautua hamsterikuukauteen saattamalla mahdollisimman paljon keskeneräisiä valmiiksi. Ja olympialaisiakin harkitsen vahvasti ja jopa Clap-Clap-Clapotiksella, tosin alpakan taidan säästää vielä :-)