torstaina, tammikuuta 19, 2006

Kauluri ja omituista menoa

Tässä vihdoin kuva pojalle tekemästäni kaulurista. Olipas taas vaikeaa kuvata leikkivää kohdetta! Kauluri on kudottu superhalvasta sukkalangasta ja on hyvin keinokuituinen, mutta ajaa hyvin asiansa, koska on pehmeä ja ei kuitenkaan mahdu kuin korkeintaan kaksi talvea. Poika on kauluristaan tosi onnellinen ja pitäisi sitä sisälläkin.
 


Keskeneräisten töitten saralla Puuha Pete vie eniten aikaa ja hermoja. Sitä on todella hidasta tehdä, kosa pitää neuloa tosi tiukkaa, etteivät täytteet näkyisi neuloksen välistä. Välipalatöinä teen ranteenlämmittimiä, joihin en tosin ole koskenut moneen päivään, ja 7 veljeksen neliraidasta kantapäättömiä unisukkia. Sukasta jouduin purkamaan senttikaupalla pois, kun olin kuitenkin aloittanut tekemään liian pienellä silmukkamäärällä. Ja tietenkin korissa on muitakin keskeneräisiä, mutta ne ovat nyt lepovuorossa.

Kool Aideja odotetaan kuin kuuta nousevaa! Osa käytettävistä langoista on jo vyyhdeillä, mutta hommaa riittäisi vielä. Olen yrittänyt etsiä vyyhdinpidikettä, mutta hinnat ovat sen verra suolaiset, että taidan joutua kerimään käsihommissa langat vyyhdille ja takaisin kerille :-(.

Omituisten otusten kerhoon haastettiin minutkin Pirrenja Paulan toimesta. Minäkään en ole meemien superystävä, mutta sen verran outo lintu kuitenkin, että vastaan tähän lyhyesti. Tähän on tosi vaikea sanoa enää mitään uutta, joten peesailen aika paljon. Enkä lähetä meemiä enää eteenpäin, koska eiköhän se ole kohta kaikkien neuleblogien ohjelmassa ollut tavalla tai toisella.
-WC-paperirulla todellakin täytyy olla oikein päin, paitsi että meidön nykyisessä kodissa teline on niin vaikeassa paikassa takaviistossa, että rulla on vapasti heiteltävissä ammeen reunalla ja sen takia usein ammeessa kalastettavana.
-mina kasaan aina monen kuukauden laskut ja kuitit isoksi kasaksi mieheni suureksi ärsytykseksi ja kun niitä on niin paljon, etteivät ne enää mahdu hyllyn päälle, on minun pakko järjestellä ne mappeihin. Ja on kamalaa hommaa, yäk, mutta teinpäs sen eilen. Muutenkin olen tosi epäjärjestelmällinen ja kotiäidin varjokuva, inhoan siivousta, silitystä ja monia muitakin kotihommia ja voin laiskotella aivan hyvin sotkuisessa kodissa sohvalla kutoen ja telkkaria katsoen.
-kauppalistaa en todellakaan tee mihinkään järjestykseen enkä ota sitä edes taskusta tai laukusta kuin ehkä joka kolmannella ostosreissulla pois, joten puolet tavaroista puuttuu aina.
-kerään kaikki tulevat mainokset ja lehdet isoiksi kasoiksi ja haluaisin lukea ne aina läpi, vaikka mainokset olisivat jo viikkojenkin vanhoja. Nyt olen kyllä antanut itselleni vähän periksi ja heitä ilmaislehdet ja mainokset parin viikon marinoitumisen jälkeen pois, mutta paksummat kiiltävät lehdet, esim. apteekin, sairaskassan, kirjakerhon yms. lehdet on pakko lukea ... kun vaan kerkiäisi joskus. Löysinpäs kasastaki juuri City-lehden viime kesältä, mutten vieläkään voinut heittää sitä pois!
-vettä on oltava joka paikassa, tietokone- ja yöpöydällä, aina laukussa reissussa ja sitä on juotava usein. Teekuppeja on myös usein pitkin kämppää ja usein niissä on kylmää teetä, kun en kerkiä edes teetäni juoda kuumana. Kolajuomia ei osteta oikeastaan muuten kuin silloin, kun tulee vieraita, koska ne on pakko juoda heti pois.
Ihan viimeiseksi kuriositeetiksi kummallisisssa asioissa on, että kun tein huvikseni "Inner European"-testin, sain tulokseksi venäläisen! Eipä ole tainnut julistaa vielä kukaan lukemani blogi samaa tulosta. Ja kun vaihdoin paria vastausta, joissa olisin voinut valita toisinkin, olin irlantilainen ... juhlivia kansoja molemmat ja minua kun ei saa nykyään kotoa oikein millään pois :-). Posted by Picasa

3 kommenttia:

tuitu kirjoitti...

Hih! MÄ kerään myös laskut ja muut tärkeät pinoihin.Lehdet on kasoissa odottamassa lukemista ja pystyn hienosti makaamaan sohvalla kutimet kädessä vaikka kämppä on kaaoksessa.
Vihaan silitystä ja siivousta jne. :)

Susanna kirjoitti...

Aamen. Samoilla linjoilla olen kuin sinä ja Tuitu. Ja mulla on myös joku ihme ajan kulun käsittämis-ongelma, meinaan kun pinoan niitä lehtiä, laitan sinne myös jos tulee jotain tarjouksia tms. Hyvin saatan kaksi kuukautta myöhässä katsoa että hei pitääpä käyttää tämä jätskiauton tarjous... nyt oon ihan pulassa ilmaislehtien kanssa, kun Länsiväylä alkoi tulla 4krt viikossa :D

Stricker kirjoitti...

Ihanaa, että on muitakin samanlaisia. Mä kyllä olen luvannut aloittaa parannuksen viimeistään sitten, kun poitsu menee tarhaan ... sitten mulla ei yksinkertaisesti ole enää mitään tekosyytä olla pitämättä kotia siistinä ja järjestyksessä ... kunhan en vaan erehtyisi kutomaan koko tarha-aikaa :-)