torstaina, tammikuuta 26, 2006

Maailman päättämättömin

Nyt vasta huomasin, että Keplerissäkin olisi Ainoon sopiva lankatiheys ja tämän tekemistä olin joka tapauksessa pähkäillyt. Luumu-Aino passaisi varmaan siihenkin hyvin.

Kristiinan kommentti edelliseen viestiin, että mun bongaama takki olisi jonkinnäköistä patenttineuletta, säikytti minua, koska en ole patentteja tehnyt vielä koskaan. Lähdenpäs taas penkomaan lehtiäni ja katselemaan, josko löytyisi uusia sopivia malleja. Ja pääsenpäs välttelemään samalla silittämistä :-).

Kantapäättömät unisukat Seiskan ruskaraidasta, jotka päätyivätkin lopullisessa muodossaan ranteenlämmittimiksi - joo, mä olen tosi joustava neuloja ja muutan mieltäni jopa kesken työnkin :-) - ovat päättelyitä vailla valmiit. Kuvaa seuraa lähiaikoina.

2 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Katselin minäkin juuri tuota ohjetta ja luumu-Ainoa olis nurkassa sopiva määrä mullakin. Se on odottanut kohdetta ja nyt vasta tajusin, että se tosiaan sopii tuohon!

Stricker kirjoitti...

Päivi: Olipas hauska sattuma! Pitäiskö meidän tehdä oma KAL tästä :-). Osallistutko olympialaisiin? Minä vähän mietin osallistumista tällä.