torstaina, tammikuuta 05, 2006

Valmistuneita

Tässä kuvia valmistuneista töistä, muutama viimeinen joululahja ja vihdoinkin toteutettu lukunuttu minulle. Ja lukunuttu on todella loistava juttu iltaisin pyjaman päälle puettuna, ei tarvitse palella kutoessa! Näyttää päällä kyllä makkarankuorelta, miehen sanoin :-), mutta en siitä mitään maailman kauneinta tarvinnutkaan, koska se on tarkoitettu vain iltakäyttöön kotona. Lanka on ihanan pehmeää ja lämmittää hyvin.
 

Hartianlämmitin eli lukunuttu
Lanka: Novitan Santorini
Puikot: 3,5
Ohje: www.kaikenkarvaiset.blogspot.com , marraskuun viimeinen postaus, kiitos avusta! Posted by Picasa

Edit: Ai niin, sainhan minä lahjojakin pukilta :-). Vaatteita (joista yhdet housut eivät mahdu lähimainkaan päälle :-/), koruja, kirjallisuutta yms. Sukkasillaan-kirja oli kyllä mullekin suuri pettymys, _o/ Susanna. Mun mielestä suurin osa ohjeista oli jotenkin vanhahtavia, enkä ensimmäisellä lukemalla löytänyt yhtään ohjetta, jota viitsisin edes kokeilla :-(. Enkä edes huomannut tiheyksien puuttumista yms., joka nyt aiheuttaa enemmänkin harmitusta. Kuvien kauneudestakaan en oikein osaa sanoa mitään, kun mallit tuntuivat niin vanhahtavilta ja oudoilta. Mutta onpahan tuo nyt olemassa ja eiköhän siitä nyt jotain voisi joskus kokeillakkin.

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Osa niistä sukkasillaan kirjan sukista oli vissiin neulottu jo aiemmin, kun ainakin yhden sukan kuvatekstissä oli, että ne on teritetty jo kertaalleen. Onkohan se vaan laskeskellut silmukoita niistä ja tehny sinnepäin ohjeet? Mua ärsyttää nyt aivan älyttömästi se tiheyksien puute. Vaikka eihän sillä sinänsä ole väliä, osaanhan mä nyt itsekin sukat tehdä. Mutta joskus ois kiva vaan lukea ohjeesta...

Olisi kiva nähdä kuva lukunutusta päällä? :D

Stricker kirjoitti...

Joo, kirja on kyllä aika susi ja ihmettelen todellakin, että se on niin supersuosittu. Mutta kai se on sitä, että suomalaisia neulekirjoja on vaan niin vähän, ja hyviä sellaisia vielä vähemmän, että sitten kun tulee uusi, on kaikkien pakko ostaa se.
Ja kyllähän sitä nyt perussukat osaa tehdä, mutta sitten kun haluaa tehdä jotain vähän erikoisempaa, olis kyllä tiheysmäärille ja muillekin infoille tarvetta :-(.
Pitäsiköhän alkaa tekemään omaa neulekirjaa :-).

Yritän muistaa kuvauttaa sen lukunutun päälläni ... tosin jos näytän sen päälläni virtahevolta, joka on hyvin todennäköistä näillä kiloilla, en lupaa varmasti näyttää kuvaa täällä :-).

Susanna kirjoitti...

sähän voit leikata sen kuvan niin että näkyy vain osa virtahevosta :D sama onkelma mulla aina näiden kuvajuttujen kanssa. siksi onkin kätevää tehdä pipoja lapsille :/

Mä luulen kans että sukkasillaan-kirjan suosio johtuu just siitä, että kaikki ostaa, kun ei ole miesmuistiin tullut suomalaista neulekirjaa. Ja mallithan oli nättejä (osa) ei siinä mitään. Myydäänkö edes missään enää puikkokokoja 2 1/4 jne?

JaanaM kirjoitti...

Minä niin olisin halunnut saada sen Sukkasillaan-kirjan... Mutta en olekaan nähnyt sitä kuin vilaukselta. Taisipa sitten olla parempi jäädä ilman?
Lukunutun kuva kiinnostaisi minuakin, rohkeasti vain malliksi!