keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Bob-tarina jatkuu

Tarkkaavaiset bloginlukijat voivat ehkä muistaa, että sain joulukuun alussa (joulukuun 5. pvän postaus) Jenkkilästä nettikaupasta tilatun paketin, jolla tehdään Puuha Pete eli Bob the Builder eli Bob der Baumeister. Poika on suuri Bob-fani, ja kun löysin sattumalta paketin netistä, tilasin mies sen heti minun päänmenokseni ja pojan iloksi :-). Paketin tulo kesti toista kuukautta ja oli tullessaan pettymys. Siitä puuttui kaikki tiedot langasta, pesuohjeista ja jopa yksi värikin (jota kyllä tarvitaan vain muutama sentti). Eikä missään ollut tietoa, onko lanka alkuperäisen ohjeen mukaista vai jotain muuta. Ohjekkin oli vain lehdestä kopioitu versio, etusivun kuva väri ja muuten mustavalkoinen.

Pettyneenä ja vihaisena kirjoitin liikkeeseen ja valitin kaikista huomaamistani virheitä. Eikä mitään vastausta kuulunut. Eilen sitten suivaannuin ja kirjoitin toisen tulikivenkatkuisen sähköpostin. Ja kuinka ollakkaan, aika pian tuli vastaus, että he ovat myyneet jo satoja samanlaisia pakkauksia, eikä kukaan ole valittanut ja että voisin lähettää paketin takaisin ja saada rahat takaisin. Olin pettynyt, koska en halunnut lähettää pakettia takaisin vaan tarvittavat tiedot ja virheet korjatuksi. Samalla hetkellä tuli toinen vastaus, että he ovat jo laittaneet koko paketin kulut postikuluineen tulemaan takaisin ja että saan pitää paketin :-). Niin sitä pitää ja kannatti olla tarkka siitä, mitä on tilannut ja mitä saanut rahansa vastineeksi.

Nyt olen tyytyväinen ja hainkin jo setin esiin aloittaakseni vaikean urakan. Taidan kuitenkin ensin tehdä aloittamani kaksi paria sukkia valmiiksi ja keskittyä sitten vaikeampaan hommaan. Jännittää jo kovasti, minkälainen paketin lelusta tulee minun tekemänäni :-O. Jatkoa seuraa tarinaan myöhemmin, kun on jotain näytettävää.

Ei kommentteja: